Autósüldözés fejszével Kecskeméten

2016 okt 9
Megosztás
összetört suzuki helyszínelése

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vették azt a 25 éves férfit, aki a nyomozás adati szerint bántalmazta és fejszével megfenyegette vitapartnereit, majd menekülő autójuknak ütközött.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Norbert 25 éves kecskeméti lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint 2016. október 8-án 15 óra körül négy férfi személygépkocsival megjelent a gyanúsított háza előtt az ott korábban leparkolt, megrongált gépkocsijuk elszállítása céljából. A házigazda, J. Norbert ezt meglátva kiabálni kezdett velük és azt követelte, hogy a gépkocsi elvitele nélkül távozzanak onnan, majd egyiküket megütötte és egy gumiabroncsot dobott felé.  Akaratának érvényesítése érdekében magához vett egy fejszét is. A négyfős társaság megriadt a férfitől és autóval elmenekültek. J. Norbert azonban utánuk indult és nekiütközött vitapartnerei Suzuki Swift típusú gépkocsijának, a magával vitt fejszével kitörte autójuk jobb első ablakát, majd gyalogosan elhagyta a helyszínt.

 A Suzuki típusú gépjárműben tartózkodók közül ketten nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedtek.

 A kecskeméti rendőrök 17 óra 25 perckor otthonában elfogták J. Norbertet. A közlekedési baleset okozása miatt helyszíni bírságot szabtak ki vele szemben, majd garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásának indítványozását.