Az autópálya lehajtójánál rakta ki megfojtott áldozatát

2016 nov 23
Megosztás
helyszínelés

A Pest Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a csévharaszti férfival szemben, aki megfojtotta, majd az M0-s autóút lehajtójánál rakta ki alkalmi nőismerősét.

A bűnügy vádlottja, egy csévharaszti férfi interneten keresett magának alkalmi partnert. 2015 decemberében egy budapesti nővel, a bűnügy sértettjével Budapesten találkoztak, majd a vádlott autójával a férfi csévharaszti házához mentek. Együttlétük során a férfi megfojtotta a nőt. Tettét felismerve igyekezett a sértett holttestétől megszabadulni, ezért a nő hevenyészve felöltöztetett testét az autójába rakta, majd az M0-s autóút vecsési lehajtójánál a füves területen kitette. Ezt követően a vádlott a sértett csizmájától, kabátjától, irataitól, telefonjától is megszabadult, azokat kidobta a gépkocsijából.

A férfi ezután hazament, a történtekről senkinek sem beszélt.

A sértettre az autóúton közlekedők találtak rá, ők értesítették a rendőröket. A nő hozzátartozói időközben bejelentették a sértett eltűnését.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói elismerést érdemlő gyors és szakszerű munkával szinte órákon belül azonosították a sértettet, felkutatták és elfogták a vádlottat.

A Pest Megyei Főügyészség emberölés bűntettével vádolja a férfit, aki előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.