Bravúros bronz az első osztályban

2014 dec 8
Megosztás
kecskeméti judosok

A kecskeméti KJC-KESI fiataljai remekeltek a felnőtt bajnokságon. A csapat újra kivívta a harmadik helyet az igazán sikeresnek mondható hírös városi rendezésű viadalon. Edző: Nagysolymosi.

A csapat tagjai a következők voltak: Szabó Csaba, Szabó Levente, Németh Tamás, Holló Dani, Holló Laci, Károl Zsolt, Nagysolymosi Tibor.

Mindenképpen ki kell emelni Szabó Csaba, Holló Dani és Laci, valamint Nagysolymosi Tibor küzdelmeit, hiszen oroszlánrészük volt a csapat győzelmi sorozatában.

Cseh Márk a ZTE-ben vitézkedett, mint vendég, Hegedűs Dóra most a Honvédot vitte a bajnoki címig.

Versenyzőim nem lettek kihegyezve a csapatbajnokságra, hiszen már javában folyik a jövő évi alapozó munka. A fiatalok így is nagy reményekre jogosítanak fel, hiszen az olimpiát követő generációváltás szereplői között feltétlenül számítok Szabó Csaba, Fogasy Gergő, Lőrinc Renáta és Hegedűs Dóra felnőtt E.B-i csapatba kerülésére. Bónuszként Cseh Márk lehet a meglepetésszerző, bár neki a junior korosztály az elsődleges...Ifiben is lesz E.B-i indulónk. Csak a vezetéknevet árulhatom el: Holló.-nyilatkozta Nagysolymosi edző.

A bajnokság érmeit Dr. Szeberényi Gyula Tamás és Dr. Tóth László adta át.

A két legnagyobb hazai verseny, az O.B. és a Cs.B. rendezési jogát jövőre is a Kecskeméti Judo Club nyerte meg.