Burger King nyílik Kecskeméten

2017 szep 18
Megosztás
Burger KIng étterem

Egy város gazdasági és népességgyarapodásával jár a különféle szolgáltatások növekedése is. Az álláshirdetésekben bukkantunk rá, hogy a világ egyik legnagyobb gyorsétteremlánca, a Burger King hamarosan nyíló kecskeméti üzletébe keres alkalmazottakat.

A cég nem bőbeszédű, de annyit sikerült megtudnunk, hogy az üzlet a Ballószögi úton, az Auchan mellett, az ALDI-val szemben lévő beépülő területen lesz, helyi megnevezés szerint: Homokbányán. Szóval nem egy városközponti Burger Kingről van szó, de nyugodjon meg mindenki: lesz benne Drive Thru szolgáltatás is, vagyis elég lesz csak egy ablakhoz odaállnunk az autóval. 

Az első hazai Burger King egyébként a rendszerváltást követően 1991-ben nyílt a fővárosban az Oktogonon. Jelenleg egyébként már 36 hazai üzlete van a cégnek (a Mcdonald’s 88-nál tart). Az üzletlánc érdekessége, hogy az éttermek arculata az 1970-es éve Amerikájának a hangulatát próbálja visszaadni szín és képi világgal.

Az, hogy mikor fog nyitni az üzlet, egyelőre nem tudunk pontos választ, de a kecskeméti munkaerőhiányt ismerve, nem lesz egyszerű feladat, úgyhogy még ne szaladjunk a grillezett marhahúspogácsáért.