Családok Akadémiája Kecskeméten

2017 nov 22
Megosztás

Új előadással várja az érdeklődőket a Bács Kiskun Megyei Ismeretterjesztő Társulat a „Családok Akadémiája” című ismeretterjesztő program keretében. A rendezvénysorozat következő állomásán a mindennapi problémák megoldását segítő életvezetési praktikákról kaphatnak hasznos információkat a résztvevők.

A mindennapi problémák megoldását segítő életvezetési praktikákról hallgathatnak meg előadást azok az érdeklődők, akik ellátogatnak a „Családok Akadémiája” következő előadására a Kecskeméti Tudomány és Művészetek Házába. A tréninggel egybekötött előadáson szülők, nagyszülők és családalapítás előtt álló fiatalok szerezhetnek a mindennapi problémahelyzetekben jól hasznosítható életvezetési, életviteli, válságkezelési, nevelési ismereteket.

Az előadást és a tréninget Szappanos Benedek pedagógiai szakértő, pszichológiai mentor, a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ szakmai vezetője tartja 2017. november 24-én 10 órától a Tudomány és Művészetek Háza Kerényi József termében.

Az ismeretterjesztő program része a „Középpontban a család” című, átfogó rendezvénysorozatnak, amelynek megvalósításához a Bács-Kiskun Megyei TIT az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében nyert el pályázati támogatást. 

Legolvasottabb: 
Hírös city slider ajánló: 
Nem