Csütörtökön forgalomkorlátozás Kecskeméten

2015 aug 5
Megosztás
Tour de  Hongrie mezőnye

Augusztus 6-án, csütörtökön  Kecskemétre érkezik a Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körverseny mezőnye. A rendezvénnyel kapcsolatban forgalomkorlátozásokra lehet számítani.

 

Augusztus 4-én, kedden Szombathelyen rajtol és hat nappal később, augusztus 9-én vasárnap Budapesten ér véget Magyarország legnagyobb kerékpárversenye, a Tour de Hongrie. A 96 fős nemzetközi mezőny a hat nap során összesen 700 kilométert tesz majd meg.

A mezőny augusztus 6-án, csütörtökön teszi meg a Balatonföldvár-Kecskemét szakaszt.

A forgalomkorlátozások helye  és ideje:

2015. augusztus 6-án 6 órától:

Célterület melletti parkolók lezárása:

A Batthyány utcán, a Festő utca és Kossuth tér között, valamint a Lestár téren.

2015. augusztus 6-án 14 órától folyamatosan:

A körpályán (Batthyány utca- Katona József tér- Csányi János körút - Kohári István körút - Piaristák tere - Gáspár András körút - Petőfi Sándor utca - Dobó körút - Batthyány utca ) pályaépítés miatt rövid forgalomkorlátozások lesznek.

2015. augusztus 6-án 16 órától:
A Petőfi Sándor utcán a pályaépítés miatt a kétirányú forgalom egy-egy sávban lesz folyamatosan fenntartva.
A körpálya melletti parkolók lezárása: Csányi János körút, Koháry István körút, Hornyik János körút, Petőfi Sándor utca, Deák Ferenc tér, Lestár tér és Lechner Ödön utca.
2015. augusztus 6-án 6 17 óra 45 perctől:

A körpálya, azaz a Kiskörút teljes lezárása.

A befutót követően a körpálya lezárt területein a forgalomkorlátozást a lehető legrövidebb időn belül feloldják. A Kiskörút menti parkolókból a kihajtás nem lesz lehetséges a zárás időtartama alatt. A megkülönböztető járművek áthaladását a verseny ideje alatt is biztosítják, az autóbuszok pedig a teljes zárás megkezdéséig közlekedhetnek a megszokott útvonalon.

 A Kiskörút teljes forgalomkorlátozása előreláthatólag mindössze 30-40 percig tart majd. Előreláthatólag 19 órától már zavartalanul haladhat a forgalom. 

 A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjen!