Egy éves a DiVino Kecskemét Borbár

2018 okt 26
Megosztás
DiVino Kecskemét

Csütörtökön egy zártkörű rendezvén keretében kezdődött el a  DiVino Kecskemét Borbár három napos szülinapi partija.

Az első este a városvezetők, az önkormányzati cégigazgatók, a médiumok, a DiVino kínálatát adó Juniborászok, valamint az üzletvezető, Frittmann Péter borász családjának és barátainak adott helyet. 

A DiVino minőségi kínálatához hűen, palackban erjesztette pezsgők, idei borok és stílusos, igényes hidegkonyha várta a vendégeket.

Az est során Frittmann Péter üzletvezető mondott köszönetet elsősorban a családjának, a párjának a kitartásért és a türelemért, valamint a Juniborászoknak, mert az idő igazolta, hogy megérte összefogniuk és megmutatni magukat a DiVino borbárhálózaton keresztül. 

Külön köszönetet mondott Kecskemétnek, hogy bövülő törzsközönségükkel egyre jobban kedvelik a DiVino kínálatát, a programjaikat, amelyek a jövőben tovább fognak bővülni és mindezért szeretne a borbár még jobban részese lenni a város nagyobb rendezvényeinek, fesztiváljainak — tette hozzá Péter.

Az egy éves születésnapi rendezvénysorozat október 26-án és 27-én folytatódik meglepetésekkel, pezsgővel, tortával, zenével és értékes ajándéksorsolással.

Mindenkit vár egy közös örömünneplésre a DiVino Kecskemét!

DiVino Kecskemét

Kéttemplom köz 14.

Kecskemét

Útvonaltervezés

m.me/divinokecskemet

Telefon: 06 (76) 571 642