Elfogták a jászszentlászlói gyújtogatót

2017 jan 23
Megosztás
kiégett Nissan

A kiskunmajsai rendőrök pár órán belül elfogták és őrizetbe vették a gyanúsítottat.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Kiskunmajsai Rendőrőrse nyomozást folytat rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 21 éves jászszentlászlói férfival szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy 2017. január 21-én 22 óra körül ismeretlen tettes felgyújtott egy jászszentlászlói ház előtt parkoló Nissan típusú személyautót. Néhány órával később újabb bejelentés érkezett, miszerint éjjel az egyik helyi áruházba ismeretlen elkövető betört, majd a berendezési tárgyakat szándékosan felgyújtotta. Ezt követően az ismeretlen elkövető egy helyi lakatlan lakóházba is betört és felgyújtotta a bútorokat, majd ismeretlen helyre távozott. A bűncselekmények elkövetése során közel 15 millió forint kár keletkezett.

A bejelentéseket követően a kiskunmajsai rendőrök azonnal megkezdték az ismeretlen elkövető felkutatását. A nyomozás eredményeként pár órán belül egy 21 éves jászszentlászlói férfi került a nyomozók látókörébe, aki 2016-ban több vagyon elleni bűncselekményt követett el.

A rendőrök a helyi férfit 2017. január 22-én elfogták és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki.