Elfogták a kecskeméti robogótolvajt

2015 júl 19
Megosztás
legolalt lopott robogó

Négy motorkerékpár eltulajdonításával gyanúsítható megalapozottan J. Norbert 24 éves kecskeméti férfi, aki egy padláson próbált elbújni a rendőrök elöl. Hát most nem sikerült neki.

 

A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen személy a megyeszékhelyen 2015. április 10-én 19 óra 30 perc és 20 óra 30 perc közötti időben egy társasház parkolójából ellopott egy lezárt állapotban tárolt segédmotor-kerékpárt. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást.

Az eljárás során bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható J. Norbertet, majd elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene.

A 24 éves férfit 2015. július 16-án kecskeméti tartózkodási helyén, a padláson megbújva találták meg a rendőrök és előállították a kapitányságra.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették J. Norbertet. A terhelt megalapozottan gyanúsítható további három segédmotor-kerékpár eltulajdonításával is. A rendelkezésre álló adatok szerint a lopásokat a férfi a megyeszékhelyen 2015 áprilisában, két héten belül követte el.

Az ellopott járművek közül hármat használhatatlan állapotban a lopások helyszíne közelében, illetve a MÉH telepen találtak meg a nyomozók.