Fiatal szálloda, erős kezdéssel

2014 feb 10
Megosztás
kecskeméti Four Points by Sheraton

A kecskeméti  Four Points by Sheraton szálloda még nagyon fiatal, máris bekerült a legjobb teljesítményt nyújtók közé. Franfurtban díjazták és számolnak vele a jövőben.

 

Frankfurtban tartotta február elején  a nemzetközi vendéglátás egyik kiemelkedő szolgáltatói lánca, a  Starwood EMEA,  a szakmai kerekasztal-összejövetelét, amelynek végén díjakat és elismeréseket osztottak ki.

A kiemelkedő telejesítmény kategóriában az első magyarországi Four Points by Sheraton szálloda győzött, pedig még ilyen fiatal hotel a díj fennállása óta nem került kiosztásra. 

A zsűrit a kecskeméti szálloda vendég-megelégedettségi indexe és szolgáltatási színvonala győzte meg.

A díjat követően a Starwood kiemelt szállodaként tekint a kecskeméti Four Points by Sheratonra, és bekerült az új kísérleti pilot-programjába, amely során a vendégek már az okostelefonjukon keresztül lényegében megkapják szobájuk digitális kulcsát, amellyel nyithatják, illetve zárhatják majd a lakosztályt.

Mint ismert az izsáki úti szállodát és konferencia-központot a KÉSZ Kft. építette mintegy 3,5 milliárdból. Az építtető megküzdött a városvezetéssel, de végigvitte a tervet, miközben az önkormányzati ötlettől vezérelt Hilton szálloda - amit az új uszoda mellé terveztek - meghiúsult. 

Címke: