Halálos késelés Jánoshalmán

2017 feb 16
Megosztás
helyszínelés Jánoshalmán

Egy 29 éves férfi szúrt sérülést szenvedett 2017. február 15-én a délutáni órákban, aki jánoshalmi otthona előtt belehalt sérülésébe. 

A férfi apja lehet a gyanúsított.

A még folyamatban lévő helyszíni szemle adatai szerint a férfi halálát idegenkezűség okozta. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást, a bűncselekménnyel összefüggésben a sértett 52 éves édesapját előállították a rendőrök.

A rendőrség későbbi tájékoztatása szerint a sértett és 51 éves édesapja szóváltásba keveredtek egymással közös jánoshalmi otthonukban. A vita hevében dulakodtak, majd az apa egy késsel mellkason szúrta fiát, aki a gyors és szakszerű segítségnyújtás ellenére a helyszínen életét vesztette.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki K. Jánost, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A nyomozók 18 óra 2 perckor  őrizetbe vették a gyanúsítottat és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.