Haszilló Ferenc nem mond le

2014 okt 31
Megosztás
tüntetés Kecelen

Úgy látszik, még nem jött el a megfelelő idő Haszilló Ferencnek, Kecel polgármesterének, aki korábbi, nyilvánosságra került rasszista és gyűlölködő beszéde miatt megígérte a nagy nyilvánosság előtt, hogy lemond a megfelelő időben, miután felettesei kizárták a Fideszből.

Csütörtökön egy órakor volt a keceli képviselő-testület alakuló ülése, amelyen mindenki azt várta, hogy Haszilló Ferenc a múlt heti ígéretéhez híven bejelenti a lemondását. Nem így történt. A városháza előtt egy kisebb csoport Haszillló mellett, egy másik pedig Haszilló lemondásáért tüntetett. Ez utóbbi csoportosulásban ott volt Király József, az MSZP kecskeméti és Bács-Kiskun megyei elnöke. A másikat az dél-alföldi otthonvédők elnöke, Müller Tihamér vezette. 

A keceli városháza üléstermében a Haszillót támogató hallgatóság - köztük több jobbikossal - voltak többségben.

Aztán Haszilló diadalittasan azt mondta, bár van felelősség abban, ami elhangzott a számra világossá vált, hogy Kecel városát ebben a pillanatban nem szabad cserbenhagyni. Nem azért választottak meg, hogy most felelőtlenül, a könnyebb ellenállást választva hátat fordítsak az embereknek - tette hozzá.

Majd elmondok- de a megfelelő időben és somolygott egyet.

Kecel meg tűri ország világ előtt, hogy egy ilyen ember vezesse a városát.

Kapcsolódó anyagok:

http://hirosveny.hu/hirek/keceli-polgarmester-oszodi-beszede

http://nol.hu/belfold/otot-hatot-kivegezni-mondta-a-keceli-fideszes-polgarmester-1493623

http://magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/hangfelvetel-zsidozik-es-kivegzes-surget-a-fideszes-polgarmester-92205

http://nol.hu/velemeny/szajszag-1493749

http://hirosveny.hu/hirek/hasszilo-ferenc-eltunt-keresik-lemondatnak

http://hirosveny.hu/hirek/uj-polgarmestert-valasztanak-kecelen

http://hirosveny.hu/hirek/leleplezte-magat-kecel-tv

http://hirosveny.hu/hirek/alakulo-ules-tuntetessel-kecelen

 

Hozzászólások

Most ez eléggé ijesztő ott áll az mszp vonal kiérdemesült és kevésbé érdemesült tagjai és nagyjából a kívülállónak az jön le hogy itt arculatépítés, kötelező gyakorlat bemutatása zajlik. Márpedig ha éppen az alapesetben totálisan érdektelen mivel amivel szemben protestálnak az a legnagyobb gané így tök mindegy ki honnan jött és miért. Jelenség szinten azonban hogy nincs egy megszervezhető, saját jogon kiálló helyi csoport, alkalmi formáció vagy éppen önmagukat sértve érző állampolgárok számossága
na ez elgondolkodtató. A rosszabbik eset ha helyiek azt gondolják hogy a polgármesternek igaza van és egyébként ők is hasonló dúvad indulatokat hordoznak magukban ebben az esetben tényleg nincs mit tenni a nagyvárosból kell importálni arcokat. A másik esetben a helyi erők vagy érdektelenek vagy olyan erős a feudum a függés és a "fortélyos félelem" hogy képtelen bármiféle kimutatható kiállásra, egyet nem értésre. Mind két eset elég trutyi itt tartunk.