Hat és fél órát villamosozott egy halott Pesten

2018 feb 16
Megosztás

Leállt a szíve és meghalt a 17-es villamoson egy 73 éves férfi, aki egy fél napot utazott holtan anélkül, hogy bárki észrevette volna, írja a Bors.

A lapnak a férfi felesége mesélte el, mi történt. A férfi aznap reggel, ahogy a többi napon, elindult munkába; nyugdíjasként dolgozott a Szerencsejáték Zrt.-nél. Minden nap vonattal utazott fel Budapestre, aznap is háromnegyed hét körül ért be a Déli pályaudvarra.

Innen két megállóra van a munkahelye, így felült a 17-es villamosra, ahogy mindig. Halála napján azonban minden bizonnyal már a második megállóhely előtt meghalhatott, hiszen a villamosról nem szállt le, a villamosvezetőnek pedig délután fél kettő körül szólt valaki, hogy "úgy néz ki, mintha valaki rosszul lenne, de lehet, hogy már nem is él, mert nagyon sápadt". A vezető megállította a villamost, és hívta a mentőket.

A férfi feleségét a rendőrök hívták fel, hogy férje valószínűleg órákkal korábban meghalt. A nő szerint azért is megdöbbentő a dolog, mert a villamosvezető a végállomáson a szerelvényen halad át, hogy átüljön a másik vezetőfülkébe, így többször is feltűnhetett volna neki a nem mozduló férfi.