Kamionba zárta, magával vitte és rendszeresen verte nőt

2017 dec 18
Megosztás
nőverés

A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség kapcsolati erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt vádat emelt egy 41 éves kecskeméti férfi ellen, aki 2015 augusztusa és 2016 februárja között rendszeresen szidalmazta és bántalmazta az élettársát, egyszer az autóját is megrongálta, 2016 februárjában pedig akarata ellenére magával vitte Ajkára.

A vádlott és élettársa 2014 decemberétől éltek párkapcsolatban Kecskeméten. A férfi 2015 augusztusától havonta, majd decembertől 2016. január végéig hetente bántalmazta az élettársát. A veszekedések során rendszeresen megpofozta, szidalmazta és fenyegette a nőt. 2016. február 13-án a vádlott ismét szidni kezdte a sértettet, majd egy zsámolyról lelökte és háromszor megütötte a hátát. A sértett a verések során 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

2015. október 2-án este a vádlott és élettársa közösen elmentek szórakozni, de ismét szóváltásba keveredtek egymással. A vádlott dühében kézzel betörte a nő autójának mindkét szélvédőjét és a visszapillantó tükröket is letörte. A vádlott ezen kívül egyszer meg is ütötte élettársa arcát. A garázda rongálással a vádlott járműben közel 100 ezer forint kárt okozott, ami nem térült meg.

2016. február 12-én délután a vádlott ráparancsolt a sértettre, hogy üljön be vele abba a kamionba, amellyel a férfi munkába indult. Miután a sértett beszállt, a vádlott az ajtókat lezárta és elindult a kamionnal. A férfi a sértettet akarata ellenére magával vitte Ajkára, nem engedte ki a járműből és az út során folyamatosan szidta, becsmérelte. A vádlott csak másnap, 2016. október 13-án vitte vissza a sértettet Kecskemétre.

A büntetett előéletű, szabadlábon védekező vádlottat az ügyészség kapcsolati erőszak bűntettén kívül rongálás és garázdaság vétségével, valamint személyi szabadság megsértésének bűntettével vádolja. Az ügyész végrehajtandó börtön és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben. Bűnössége kérdésében a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Legolvasottabb: 
Hírös city slider ajánló: 
Nem