Karácsonyi ajándékosztás a szocialistáknál

2017 dec 20
Megosztás
kecskeméti szocialisták

Már hagyománnyá vált a kecskeméti MSZP-nél, hogy a karácsonyi időszakban széleskörű összefogással gyűjtenek a rászoruló családok számára.

Idén sem lett sajnos kevesebb a társadalmi igény, sokan keresték meg őket a nagycsaládosoktól kezdve a kis keresetű nyugdíjasokig. 

Szerda délelőttre összeálltak a tartós élelmiszereket, ruhaneműket és a gyerekek számára játékokat tartalmazó csomagok, amelyeket az aktivisták, elnökségi tagok adtak át azok számára, akik el tudtak jönni a helyi irodába. Akik pedig nem tudták ezt megoldani, számukra a nap folyamán viszik házhoz.

Király József megyei elnök és Dobos József városi elnök kiemelték, hogy sokan segítettek idén is különböző felajánlásokkal, amelyeket ezúton is nagyon köszönnek. Hozzátették, hogy karitatív munkájuk nem csak a karácsonyi ünnepek köré szerveződik, így a  szokásos téli ételosztások és ehhez társuló jótékonysági akciók a következő hónapokban is folytatódnak.

Legolvasottabb: 
Hírös city slider ajánló: 
Igen

Hozzászólások

ok de elcsesztétek csak hogy a másik annyira gáz hogy vállahatalan ne gondoljátok hogy ti ezt kiharcoltátok mert nem, de az x ott

ok de elcsesztétek csak hogy a másik annyira gáz hogy vállahatalan ne gondoljátok hogy ti ezt kiharcoltátok mert nem, de az x ott