A keceli polgármester őszödi beszéde

2014 okt 19
Megosztás
Haszilló ferenc

Kecelen alig-alig, de újra nyert Haszilló, a Fidesz-KDNP zongorista polgármestere, aki korábban egy felvilágosító-beszélgetésen a térségi tévé munkatársainak kifejtette: ő igazából ízig-vérig jobbikos, de hát ezt nem hangoztathatja, mert  akkor a Fidesz a fejére koppintana. Haszilló mellesleg utálja a tökölést, meg a cigányokat, meg a persze zsidókat. A vágatlan és hiteles interjúbeszélgetést, amelyen még az öregedő Orbán Viktor is fejmosást kap, azért nem közöljük egy az egyben, mert nagyon sok benne a személyeskedés nem közszereplőkkel szemben. A lényeg, ezek a kijelentések elhangoznak rajta kiváló minőségben.

Költségvetés, tervek, kötelező és nem kötelező feladatok, meg persze Kecel. Ez volt a fő témája annak a tavaszi beszélgetésnek, amelyben mindezek mellett Haszilló Ferenc, Kecel polgármestere egyben kifejtette a világszemléletét is a tévé munkatársainak. Amíg a kép nem ment, a mikrofon dolgozott. 

A szociális ellátásokban Kecel jeleskedett. Az önkormányzat a gyermekvédelmi támogatásból vásárolt száz mása fát, amit durván húsz család között osztottak szét, persze cigányoknak - meséli Haszilló Ferenc, Kecel első embere, majd hozzáteszi.

- Én nem adtam volna egy fillért se. (…) én is rászoruló vagyok. - majd egy kis röhögcsélést követően kifejti:

- Az az igazság, menjenek a picsába, ezek nem tudják, hogy lesz tél, nem tudnak egy évben százezer forintot összerakni, ötezer forintot havonta, menjenek a picsába, meg az állam is, ebben teljesen jobbikos vagyok, aprítani kéne őket a picsába.

Költségvetés nem kötelező feladatait is sajátosan rendezi le: ha akarom, múzeum, újság, vége, kész, tudják már ki a főnök! Aztán kiakad azon is, hogy a tévé a helyi misét közvetíti. 

- Nem egyszerű, semmi nem egyszerű - mondogatja többször, hozzátéve, nem lát kiutat, nem lesz semmi változás.

De mi is a problémája pontosan a keceli polgármesternek? Hát ez:

- Ez a geci zsidó társaság nem szopatná így az országot, ahogy szopatja, akkor itt senki nem foglalkozna az önkormányzattal, hogy mit csinál. Akkor lehetne ötmilliónál drágább kamera, meg dupla bérek, de amikor beszedik az összes adót, minden lófaszt, meg szopatnak, - mondhatom azt, az Orbánék is ilyen szempontból -  akkor ezt nem lehet megmagyarázni, hiába viszik le most három forinttal a gázolaj árát.

Mi a folyamat vége? Hát a népvándorlás, erről így mesél Haszilló polgármester.

- Külföldre megy a népség, ha én nem lennék polgármester, mennék ki a picsába Svájcba zongorázni, a családot beteszem a kocsiba, beszélek angolul, a feleségem meg németül. Keresek kétezer svájci frankot havonta, az itthon kiadott ingatlanból meg kapok hozzá havonta százezret. Meg amit még összezsiványkodik az ember - kalkulálgat Haszilló.

Inkább legyek gengszter bazmeg, mint… - mondja, majd így folytatja: 

- Sok ember azért nem vállal gyereket, ezek a gecik meg négy-ötöt. Szar senkiháziak, a húgyba nőnek fel, buta mint az állat, és idejárnak, hogy kéne fa, kimennék és szájba rúgnám őket, igenis igaza van a Jobbiknak, igaza van ebben is, ide bevághatnátok a Vona Gáborral készült képemet, aztán meg a Fidesz baszna a fejemre, hogy mit csinálok”.

De nézzük Haszilló fideszes oldalát:

- Az Orbán sem tud mint tenni, nem tud többet tenni, mert ott is megvannak ugyanazok a zsidók. Aki párttag volt, nem lehetne benn a parlamentben - vallja. 

- Mondtam is, basszátok meg, miért nem hoztok egy ilyet - majd kiderül, magát ajánlotta fel a pártnak, mert ő egy igazi, MSZMP mentes jobb oldali ember.

Aztán kijelenti: 

- A Fidesz 3/4 részét ki kellene venni, de még a jobbikban is van olyan, aki MSZMP tag volt. Azonnal repíteni kéne őket a picsába. 

De hát erről nem lehet beszélni fejezet következik és a mélymagyar, meg nem értett búsongás:

- Az a baj, (aki ilyenek mond), arra azonnal ráragasztják, hogy rasszista vagy, náci vagy, antiszemita vagy. Orbán sem csinálhat más, el kell határolódnia Jobbiktól. Nem tud mit csinálni. A Csurka teljesen fasza gyerek volt, keményen fogta zsidó témát, most mégsem a Fidesz mellé állt. A halála előtt azt nyilatkozta: Jól csinálják a zsidók, kurva jól.

Haszilló a végére megállapítja:

- Megöregedett az Orbán, én is, egyet azért a fejéhez vág: 

- Hol a Demszky Orbán Viktor? Hol van a Kóka? Hol vannak ezek most? Ezekkel nem kéne mit csinálni?

- Most kétharmados többség: tarkólövés. Visszahozni a halálbüntetést, nemzetárulás satöbbi, ötöt-hatot kivégezni. Azt mondták most van a rendszerváltás, mert különben hosszú távon ebbe belebukik a kormány.

Hogy leszünk így függetlenek? - teszi fel a kérdést, megjegyezve, hogy Grósz Károlyék kezdték el telepíteni repülőkkel a zsidókat Magyarországra.

Majd megint jön a busongás.

- Ha ezt így elmondanám egy az egyben a tévé előtt bazmeg, akkor holnap már itt lenne az RTL klub, hogy náci, meg fasiszta, de még a képviselő-testület előtt sem mondhatnám el, mert buták.

Végezetül még megejt néhány szaftos iskolai sztorit, amikor agyba főbe verték a cigány gyereket - nagyon is jól téve-, de sajnos nem lehet ilyet tenni hivatalosan, mert jön az RTL-Klub.

Hisz, mondja nagy bölcsen Haszilló: Attól függ, hogy hogyan kommunikáljuk a dolgokat. Ez a média.

Fotó:nol.hu

Kíváncsiak erre a tökös, magyar, homoki fickóra?

http://haszilloferenc.hu

kapcsolódó anyag: A templomból kitiltott fideszes polgármester és a tiltakozók

http://nol.hu/belfold/20130201-a_hanyatlas_ellen_tiltakoztak-1363563