Kecskemét sem akar Soros irodát

2018 jan 18
Megosztás

Aggodalommal figyeljük a brüsszeli eseményeket és a Soros-birodalom történéseit. A legújabb hírek szerint Soros György bevándorlás-szervező irodákat akar nyitni a magyar városokban, dollár százezrekkel támogatja vidéki hálózatának megerősítését. E szándékát példátlan módon segíti az Európai Parlament 2017. november 16-án meghozott határozata, amely lényegében a bevándorlást kérelmezők szponzorálását szabályozza, és lehetővé teszi, hogy civil szervezetek aktív szerepet játsszanak a bevándorlás szervezésében és a bevándorlók szétosztásában.

Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlésének Fidesz-KDNP Frakciója határozottan tiltakozik az ellen, hogy a városban bevándorlás-szervező iroda jöjjön létre. Ez egy békés, fejlődő, élhető város, és azon leszünk, hogy ez így is maradjon! Büszkék vagyunk a Kecskeméten működő civil szervezetekre, azok tevékenységét felbecsülhetetlen szellemi, társadalmi tőkének tartjuk, és nem hagyjuk, hogy a civil szférát bemocskolja egy vállalhatatlan betelepítéspárti ideológia!

Nem kérünk a Kecskemét nyugalmát, biztonságát, az itt élők érdekeit veszélyeztető bevándorlás-szervező irodákból, és ezek létesítését minden lehetséges jogi eszközzel megakadályozzuk!

Elhatározásunkat támogatja Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere, aki maga is csatlakozott a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) bevándorlás-szervező irodákkal szembeni összefogásához. A szövetség pénteki közleményében így fogalmazott: „Mi, magyar polgármesterek a kormányhoz és hazánk valamennyi önkormányzatához fordulunk annak érdekében, hogy együttes erővel, összehangoltan lépjünk fel a Soros-tervvel és a bevándorlás-szervező Soros-szervezetekkel szemben. Lépjünk fel közösen azért, hogy megőrizzük a magyar falvak és városok, s a magyar emberek biztonságát és jövőjét! A magyar emberek elsöprő többsége teljesen világossá tette, nem akarja, hogy hazánk bevándorlóország legyen. Szeretnék, ha gyermekeink és unokáink továbbra is egy biztonságos országban nőhetnének fel. Nekünk, polgármestereknek kötelességünk, hogy a településünk, és az ott élők érdekét képviseljük, és legfontosabb feladatunk, hogy megőrizzük városaink, falvaink biztonságát.”

Lévai Jánosné  frakcióvezető  és Nemcsik Mátyás a Fidesz-KDNP frakció szóvivője