Ketten meghaltak, ketten válságosak

2014 május 16
Megosztás
helyszínelés Magyarbánhegyesen

Két embert agyonlőtt, kettőt megsebesített egy 47 éves vésztői férfi Magyarbánhegyesen szerda 15 óra 25 perckor - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a Hírösvényt. Vargáné Szombati Andrea elmondta: a férfi nem sokkal az eset után Békéscsabán feladta magát.

A beol. hu információi szerint a vésztői férfi számára kedvezőtlen ítélet született egy gyermekelhelyezési perben, ezért elégtételt vett párján és azokon, akiket a nő otthonában talált, majd a két kiskorú gyermeket magához vette. Az elkövető párja mellett egy férfit gyilkolt meg.
A rendőrségre fél négykor érkezett bejelentés arról, hogy lövéseket lehetett hallani egy magyarbánhegyesi házból. A gyanúsított 16 óra 45 perckor Békéscsabán, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság épületében adta fel magát, előtte a rendőrség útzárat rendelet és minden csomópontot ellenőrzött.
A Beol.hu szerint a gyanúsított volt élettársa terhes volt, ő négy gyomorlövést kapott. A másik sérültet a lábán lőtték meg. Tanúk szerint tettes a lövéseket követően berántotta 5 és fél éves gyermekét az autóba, s vele száguldott el a helyszínről.

Hírösvény/Beol