Kültéri kosárpalánkot kapott az Arany János Iskola

2017 nov 30
Megosztás
kültéri kosárlabda palánk

A KTE-Duna Aszfalt férfi kosárlabdacsapatot működtető KTE Kosárlabda Klub Kft. a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének támogatásával egy modern, speciális, kültéri igényeknek megfelelően gyártott kosárlabda palánkot adományoz az Arany János Általános Iskolának. A palánkot az iskola udvarán, zárt sportparkban helyezik el.

A kosárlabda sportág Kecskeméten élen jár a sportolás körülményeinek javításában, fejlesztésében. A KTE Kosárlabda Klub Kft. a Tao-pályázatok lehetőségeit és a felajánló támogató vállalatok forrásait felhasználva több sportberuházást hajtott végre, ezek közül kiemelkedik a Messzi István Sportcsarnok teljes mobil lelátórendszerének cseréje, valamint modern kivetítő-eredményjelző rendszer beszerzése.

A sportvállalat természetesen feladatának tartja, hogy lehetőségeihez mérten támogassa a fiatalok sportolását, az iskolai sportolás lehetőségeinek javítását, a szabadidős sportolást is. Ezzel a céllal épült a klub, a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia és az MKOSZ együttműködése alapján egy műanyag borítású streetball pálya az új akadémiai épület melletti parkba, és ezzel a céllal kerül most a palánk az Arany János Iskolába – sok-sok kisdiák örömére.