A férj szorította le a családját

2014 május 28
Megosztás
Felborult egy autó Kecskeméten

Egy családi veszekedést követően indult el az autós üldözés, amely során a férj szorította le a feleségét az útról a Ladánybenei úton. Szerencse, hogy a gyerekek könnyebben sérültek meg.

 

Két gyerek és az autót vezető édesanyjuk is megsérült, amikor személygépkocsijuk leszaladt az útról és felborult kedd este Kecskeméten - közölte az MTI-vel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Mihályné Bornemisza Eleonóra elmondta: a mentők mindhármukat kórházba vitték.
Az MTI információi szerint, a két gyerek könnyebben sérült meg, édesanyjukat a tűzoltók szabadították ki az autóból, ő súlyosan megsérült.

A bosszús férjt a vétkes

A vallomások alapján kiderült, hogy a családfő volt a vétkes, akivel előzőleg összevesztek odahaza és a feleség a gyerekekkel együtt elment autóval. A férj utánuk eredt, aztán ez lett a vége. Az ügyről a rendőrség hivatalos közleményt adott ki, amit alább olvashatnak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást F. Pál 46 éves lajosmizsei lakos ellen. A férfi a rendelkezésre álló adatok szerint megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy május 27-én 18 óra 45 perckor Kecskeméten, az 5-ös számú főút és az 5202-es számú út kereszteződésben lévő körforgalomnál úgy kezdett kisteherautójával egy személyautó előzésébe, hogy a manőver közben szándékosan leszorította azt az úttestről. A sofőr elveszítette uralmát az autó irányítása fölött, áttért a szemközti sávba, majd a járművet az útpadka megdobta, melytől árokba borult. A baleset következtében az autót vezető 38 éves asszony és 13, illetve 4 éves gyermekei az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek.

 F. Pált a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, vallomásában a bűncselekmény elkövetését elismerte. 

A férfi az eljárás során szabadlábon védekezik.

 

Fotó/MTI - Donka Ferenc