Megújult a Mercedes C osztálya

2018 feb 14
Megosztás
Mercedes C

Negyedik értékesítési évében, több mint 415 ezer eladott példánnyal a C-osztályt méltán nevezik a Mercedes-Benz húzómodelljének. A négy kontinens négy gyárában gyártott, világszerte népszerű jármű következő generációja most számos újítással érkezik.

Az új AMG Line modellváltozat szériában gyémánt mintázatú hűtőráccsal kapható, emellett átalakultak a kivitelek és megújult az első lökhárító is. Míg az EXKLUZÍV modellek elegánsabbak, addig az AVANTGARDE verziókat a dinamikusság jellemzi. Az első lökhárító ezüstszínű (a szériamodellnél), krómozott (Avantgarde külső esetén), vagy háromrészes krómozott díszbetétet kapott. Az AMG külsőhöz átdolgozott első kötény, valamint diffúzor-optikával ellátott hátsó lökhárító jár, ezen felül pedig az összes modell hátsó lökhárítója új kidolgozást kapott.

Az első-hátsó fényszórók szintén új külsővel érkeznek. A C-osztályhoz szériában LED-es nappali menetfénnyel integrált halogén fényszórók járnak, opcionálisan pedig egy letisztultabb LED High Performance, vagy a modellsorozathoz első ízben elérhető, ULTRA RANGE távfénnyel kiegészített MULTIBEAM LED fényszórórendszert választhatnak a vásárlók.

Kibővült emellett a fényezések palettája is: a kínálatban újdonságként szerepel a Mojave-ezüstmetál és a Smaragdzöld metálfényezés.

Az új C-osztály a sportosság, az érzelmek és az intelligencia fúziója

 

 

Legolvasottabb: 
Hírös city slider ajánló: 
Nem