Molnár Márton is marad a KTE-Duna Aszfaltban

2018 ápr 13
Megosztás

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Forray Gábor, Wittmann Krisztián, Kemal Karahodzic, Rastko Dramicanin és Marko Djerasimovic is aláírta szerződését a következő szezonra, ez a lista pedig tovább bővült Molnár Mártonnal.

Molnár Márton tavaly érkezett Kecskemétre, de egy sajnálatos hátsérülés miatt szinte az egész szezont kénytelen volt kihagyni. Keményen edzett a nyáron, hogy visszatérhessen, aminek meg is lett az eredménye. Mára már ő is az aktív rotáció tagja, fontos percek hárulnak rá, és egyre jobb teljesítményt nyújt.

- Az elmúlt két hét alatt te vagy a hatodik csapattag, aki meghosszabbította a szerződését a klubbal. Miért döntöttél Kecskemét mellett?

- Jól érzem magam a városban, szeretek Kecskeméten élni, de nyilván nem ezért döntöttem úgy, ahogy. Az, hogy kiváló a légkör a csapaton belül, nyomósabb ok volt. A játéklehetőség fontos szempont, ezért határoztam úgy, hogy itt maradok. Jövőre még több időt szeretnék a pályán tölteni, ezért keményen fogok küzdeni. Formálódik a keret a következő szezonra, ez is egy szempont volt. Ebben az évben erőn felül teljesítünk, amire úgy gondolom, hogy lehet alapozni.

- A legutóbbi két válogatott összetartásra meghívót kaptál, ráadásul egyre jobban megy a játék. Hogy látod a saját teljesítményedet?

 - Én is úgy érzem, hogy jobban megy a játék, mint eddig. Ez nem mindig a pontokban mutatkozik meg, van, hogy védekezésben, vagy bármi másban tud pluszt hozzátenni az ember. A mostani időszakban a pontszerzés is egyre jobban megy, de számomra nem az egyéni mutatók az elsődlegesek, hanem a csapat eredményessége.

- Már említetted, hogy a csapat jóval a várakozásokon felül teljesít. Mivel lennél elégedett a bajnokság végén?

- Senki nem gondolta volna, hogy odaérünk majd az ötödik helyre, de a mutatatott teljesítményünk azt bizonyítja, hogy abszolút megérdemelt a helyezésünk. Az első négy együttes más kávéház, de képesnek tartom magunkat arra, hogy sikeresen szerepeljünk a középszakaszban is. Bízom benne, hogy jó szájízzel vághatunk majd neki a rájátszásnak.