NATO beszállításra is alkalmas az AMOPM Kft.

2016 okt 9
Megosztás
illusztráció
Általános Magyar Önkormányzati Projektmenedzsment (AMOPM) Kft. több mint egy évtizede nyújt segítséget önkormányzatoknak, vállalkozásoknak az EU által meghirdetett programokba való bekapcsolódásba, a pályázatok szakmai kidolgozásában, előminősítésében, a támogatott pályázati projektek egészének a megszervezésében, illetve lebonyolításában. 
Szakembereiknek a gazdasági szférában szerzett több éves tapasztalata, valamint az uniós pályázati rendszerben való jártasságuk a garancia a hatékony és sikeres közreműködésre az uniós pályázatok bármely szakaszában, mindezek mellett műszaki tanácsadással is foglalkoznak, amelynek fő irányvonala a munkavédelem.
Az AMOPM Kft. minőség és eredményorientált vállalkozás. 
Ennek a tudatos építkezésnek azonban elengedhetetlen feltétele a fejlődés, mind szakmai, mind minőségi téren. Mindezen célok, valamint a hosszú távú együttműködésre való törekvés érdekében az AMOPM Kft. rendre teljesítette a különböző minőségbiztosítási rendszereket, majd 2016 februárjában megszerezte a Nemzeti Biztonsági Felügyelet által kiállított SZIGORÚAN TITKOS, NATO TITKOS, és EU TTKOS Telephely Biztonsági Tanúsítványt. Ehhez kapcsolódóan természetesen adatkezelési, illetve rendszerengedéllyel is rendelkeznek, megteremtve a NATO, illetve az EU minősített adatok kezelésének személyi, adminisztratív és elektronikus biztonsági feltételeit. 
2016. júliusában pedig - hosszas cégminősítési előírások eredményeként -  az AMOPM Kft. megszerezte a "NATO Beszállításra Alkalmas" tanúsítványt, amellyel  jogosulttá vált a NATO Biztonsági Beruházási Programja (NSIP) keretében, a NATO szervek, valamint a tagországok által kiírt hazai és nemzetközi tendereken való részvételre. 
- A minősítés elnyerésével reményeink szerint szélesebb körű hazai és nemzetközi pályázati lehetőségek nyílnak meg előttünk, és új, tartós kapcsolati tőkére tehetünk majd szert régi és leendő ügyfeleinkkel, partnereinkkel - mondta Sutus Viktor, az AMOPM Kft. ügyvezetője