A Nemzeti Közművek átveszi a Telekom áramfogyasztóit

2017 nov 2
Megosztás
szerződés aláírása

November 1-jétől további, mintegy 60 ezer ügyfél energiaellátását biztosítja a Nemzeti Közművek áramszolgáltatója.

A Magyar Telekom október utolsó napjával megszünteti lakossági villamosenergia-szolgáltatását. A Nemzeti Közműveket választó ügyfelek részére a szolgáltatóváltás  egyszerűsített eljárással történik. Az új szerződéskötéssel kapcsolatos adminisztrációt, adategyeztetést a Nemzeti Közművek áramszolgáltató társasága végezte el az új ügyfelek kényelme érdekében.

- A Nemzeti Közművek mindent megtesz azért, hogy az immár 4,3 milliósra bővülő ügyfélkörének nemcsak megbízható és kényelmes kiszolgálást nyújtson, hanem a 21. századi digitális elvárásoknak megfelelően hamarosan új kiegészítő szolgáltatásaival és termékeivel modern otthonszolgáltató legyen ” – mondta Kóbor György, az NKM Nemzeti Közművek Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A korábban a Magyar Telekommal szerződésben álló ügyfelek túlnyomó többsége a Nemzeti Közműveket választotta villamosenergia-szolgáltatójának.

Az energiaszolgáltatással kapcsolatos ügyek intézése során előnyt jelent, hogy az ország közel 300 pontján a Nemzeti Közművek földgázszolgáltatójával közös ügyfélszolgálati irodákban fogadják az ügyfeleket. Természetesen egyszerűbb online intézni az ügyeket, bármikor, amikor az megfelel. Ugyancsak nap 24 órájában rendelkezésre áll a telefonos ügyfélszolgálat.

- Szeretnénk megköszönni a 60 ezer új ügyfél bizalmát és azt, hogy a Nemzeti Közművek áramszolgáltatóját választották. Azon fogunk dolgozni, hogy ügyfeleink teljes mértékben elégedettek legyenek szolgáltatásunkkal és megháláljuk belénk fektetett bizalmukat – mondta Bally Attila, a DÉMÁSZ Zrt. vezérigazgatója.

A Nemzeti Közművek áramszolgáltatója 2017. június 1-jén szerezte meg az országos egyetemes szolgáltatói működési engedélyt, amely eredményeként a Nemzeti Közművek villamosenergia-szolgáltatása további 4,5 millió ügyfél számára vált elérhetővé országszerte.

A nemzeti közműszolgáltatási rendszer célja az állami földgáz- és villamosenergia-szolgáltatás teljes körű kialakítása és a hosszú távú, környezettudatos, magas színvonalú energiaszolgáltatás biztosítása az ügyfelek számára.

Legolvasottabb: 
Hírös city slider ajánló: 
Nem