Nincsen húsvét a TEMPO nélkül

2014 ápr 19
Megosztás
Borbély József

A kecskeméti Borbély József megint követ dobott az állóvízbe. A választási visszaélések kapcsán feljelentést tett, amely miatt nyomozást rendelt el a Fővárosi Főügyészség. Akták itten.

 

A kecskeméti volt bútorgyár egykori vezetője Borbély József, aki jelenleg a TEMPO Pártot vezeti, már tucatnyi politikust, bírót, ügyészt feljelentett, most - elmondása szerint - egy nagyszabású választási csalást is leleplezett, amely során üzemszerűen gyártották és árulták az ajánlóíveket. Véleménye szerint nem lett volna szabad kihirdetni a választás végeredményét.Minden illegitim mától kezdve.

Itt a feljelentés:

 

Itt pedig a nyomozás elrendelése:

Belső pillanatok:

A végére egy kis desszert:

 

Címke: 

Hozzászólások

Köszönjük Borbély József áldozatos munkáját, amit értünk is végez! Nélküle számos fontos információval lennénk szegényebbek! Ő mer szembeszállni a jelenlegi regnáló illegitim hatalom embereivel! Példát lehetne róla venni sok embernek! Sokan bírálják, és nevetségessé akarják tenni olyanok, akik semmit nem tesznek az ország és az emberek életének jobbra fordításáért! Inkább mellé kellene állni, és segíteni neki abban, hogy véghez tudja vinni a tervét! Csatlakozzatok minél többen hozzánk, az Apostoli Magyar Királysághoz, Borbély Józsefhez, és a Szent Korona Bankhoz! http://apostolimagyarkiralysag.hu/stk/registration.php

József Borbély
Narancsszínre váltott az „ellenzék” (MSZP, JOBBIK, DK, LMP) is, mivel nem akarják már elszámoltatni az oligarchát. Legalábbis ez látszik az új parlamenti patkóban. Nem láncolja már magát egyetlen LMP-s sem a Közgép kapujához. Nem simicskázik már egyetlenegy „választott” népképviselőnk sem. De a nép nem felejt, és emlékezni fogunk Gyurcsány Ferenc szavaira, hogy a FIDESZ-esek mindent elloptak, mert ez mind igaz. Emlékezni fogunk Orbán Viktor szavaira, hogy az MSZP-sek majdnem mindent elloptak, mert ez is igaz. Csak az nem igaz, hogy a FIDESZ-nek csak az jutott, amit az MSZP-sek meghagytak, mert korábban is együtt loptak. Ellopták együtt az állami vagyont, és most pedig együtt rabolják a maradékot, a magánvagyont, megnyomorítva majd megölve az állampolgárok többségét. A fentiekre mindig emlékszünk majd, azaz emlékezetből veszi vissza a Szent Korona, ami az Övé. Kedves elvtársak, az elszámoltatásotok nem marad el, és a jogi következmények számolnotok kell, mert a jogar már az Apostoli Magyar Királyság Kormányzójának kezében van.

Kelt: Kecskemét, 2014.05.08.

Borbély József

József Borbély Valódi megélhetési bűnözők figyelmébe, parlamenti képviselők és más szélhámosok kíméljenek!

Formalevél a büntető eljárások felfüggesztésére a Be. 266.§ (1.) a.) és a Be. 188.§ (1.) d.) alapján

(címzett hivatal: Bíróság, ügyészségek, nyomozóhatóságok)

……………………….

Tárgy: Eljárás felfüggesztése előkérdés miatt
Ügyszám: …………(adott eljárás száma)
Dátum: 2014………….

Tisztelt Cím!

Alulírott …………………….. (lakcím: ………………….) kérem, hogy a fenti számú eljárást függesszék fel, mivel előkérdés van folyamatban.

INDOKLÁS

Köztudomású tény, hogy a 3. Magyar köztársaság kvázi a jelenleg regnáló Magyar Állam joghatás kiváltására alkalmas módon soha nem jött létre. Ennek megállapítására per indult a Fővárosi Törvényszéken 31.P.2134/2014 számon. A mellékelt Fővárosi Törvényszékhez benyújtott „Felperesi képviselet átvétele” tárgyú beadványommal igazolom, hogy felperese vagyok a pernek, mely per mikénti eldőlése kihat jelen eljárásra (Be. 266.§ (1.) a.)), mivel amennyiben megállapításra kerül, hogy a regnáló állam nem jött létre joghatás kiváltására alkalmas módon, úgy hivatalai sem rendelkeznek legitimációval, tehát törvény szerint nem működhetnek. Ezen hivatalokat megjelenítő személyek így nem tekinthetők hivatalos személynek, részükről megvalósul a hivatalos eljárás színlelése, mely a Btk. törvényi tényállását kimeríti. A keresetlevelet jelen levelemhez mellékelem.

………………………………
gyanúsított/vádlott