Nőket vert át az RTL-es áloperatőr

2013 okt 7
Megosztás

Sok kecskeméti és kiskunfélegyházi nőt átvert és meglopott egy harmincnégy éves helybéli férfi, aki a sztártévé szerkesztő operatőrének adta ki magát. Milliókat zsebelt be a hiszékeny nőktől.

 

K. Imre fő ismerkedési terepe az internet volt, de csak kecskeméti és kiskunfélegyházi nők érdekelték, mert ő is félegyházán  élt és nem akart sokat utazgatni. Nem is nagyon tudott volna, mert szinte minden pénzét szerencsejátékra költötte. A nőket viszont valahogy levette a lábukról, mert rövid ismeretséget követően máris pénzt utaltak neki, nem is kevesen. A nyomozók a vádiratban szereplőknél jóval többen lehetnek, akik szégyenükben, vagy mert férjezettek, nem mertek feljelentést tenni a férfi ellen. K. Imre egyszerűen gondolkodott és nem bonyolította túl a dolgokat. A nőknek az első körben azt hazudta, hogy otthon hagyta a pénztárcáját, vagy a szervízben többet kellett fizetni, ezért nem maradt nála pénz, így annyi segítséget kér, hogy töltsék fel a telefonját a dolgai intézéséhez. Ez nem tesz ki nagy összeget, ezért hölgyismerősei azonnal segítettek. A második körben azonban már komolyabb összeget csalt ki K. Imre. SMS-ben, vagy E-mail levélben azt közölte a hölggyel, hogy Romániában forgat, a bankártyáját otthon hagyta, a megküldött számlaszámra utaljanak a részére pénzt és amikor hazatér, megtéríti majd az összeget. A hölgyek pedig utaltak, volt volt aki csak negyvenezeret, de akadt aki nyolcvan százezeret nem is egy alkalommal, sőt, egy kiskunfélegyházi asszony, aki az eltört kamerájának a szervízköltségét fizette ki az ál RTL-es férfinek, csaknem hárommmillió forintot fizetett ki a semmire. K. Imre persze nem tudott megállni. Tetézte a bajt, hogy amelyik nőnek bejutott a lakásába, vagy ott aludthatott nála, azokból a lakásokból rendre értékeket, számítógépet, ékszereket, pénzt, régiséget lopott el. Egy alkalommal pedig megzsarolt egy asszonyt, hogy ha nem küld neki pénzt, akkor elmondja a férjének, hogy egy társkereső portálon vele levelezett. A hölgy természetesen fizetett.

A rendőrség a feljelentések alapján hamar elkapta K. Imrét, a pénz túlnyomorészt nem térült meg a károsultak számára. A férfit a Kecskeméti Járási ügyészség nagyobb értékre elkövetett csalással, lopással zsarolással és más bűncselekményekkel vádolja. A férfi előzetes letrtóztatásban várja a tárgyalásának megkezdését.

Címke: