Pataky szerint a pápa is egy báb

2014 jún 23
Megosztás
Pataky Attila autogramot osztogat

Hét-nyolc éve találkozott utoljára ufókkal – többek között erről tartott előadást Pataky Attila Egerben. Arról is beszélt, hogy Ferenc pápát is egy titkos háttérhatalom irányítja. Megtapsolták.

Sokan talán most sem hiszik, hogy Pataky Attila ennyire hisz a földönkívüliekben. Pedig ez igaz: 60 fős közönségnek tartott előadást az egri Univerzum Klubban, ahol részletesen beszélt földön kívüli élményeiről. – Egyik nap zenészkollégámmal, Zsoltival jöttünk haza Pécsről, amikor egy nagy fény villant előttem. Eltűnt kép, idő, aztán ott álltam az autó mellett és remegtem – kezdte előadását Pataky Attila.

–Utoljára hét-nyolc éve találkoztam ufókkal, azóta békén hagynak, de megtudtam tőlük, hogy jó úton járok. A zene az egyik legmagasabb rezgésforma, amelyen keresztül át lehet adni az érzelmeket – mondta Pataky, aki állítása szerint megjárta a negyedik és az ötödik dimenziót is, volt regressziós hipnózison, és egyik legnagyobb élménye, amikor belülről simogatták az ufók.

Az előadás végén a közönség soraiból feltettek néhány kérdést, volt, aki arra volt kíváncsi, hogy léteznek-e magasabb rendű civilizációk, és hogy vannak-e tökéletes világok. Pataky Attila minden kérdést igyekezett megválaszolni, az előadás végén vastapssal „jutalmazták”, majd a jelenlévők sorban álltak a zenész autogramjáért.

Pataky lapunknak elmondta, egyfajta küldetésnek érzi, hogy beszéljen ezekről a dolgokról.  – Ez nem hit vagy nem hit kérdése, ezek létező dolgok – mondta a Borsnak Pataky, aki állítása szerint 12 éves korában találkozott először ufóval, azaz gömbvillámmal, ami becsapódott mellette.

Pataky abban is hisz, hogy a nemrég megválasztott új pápát egy titkos háttérhatalom irányítja. Az énekest sokan támadták amiatt, hogy ilyen dolgokról beszél nyilvánosan, de Pataky Attila büszkén vállalja világnézetét.

– A mi dolgunk a szeretet és a fény felmutatása – mondta el hitvallását. A Bors kérdésére azt is elmondta, ô külön fizetséget nem kért ezért az elô­adá­sért, csak a költségeit – utazás, szállás – kérte megtéríteni. Aznap egyébként koncertet is adott Egerben.

Összeesküvők

Pataky az előadásába beleszőtte összeesküvés-elméletét is, amely szerint 300 család uralja a világot. „Ha csak a Rockefeller család vagyonát elosztanánk a hétmilliárd ember között, akkor minden embernek hárommillió euró jutna” – mondta, mikor is a közönség felhördült, hogy ez tényleg milyen igazságtalan. 

borsonline