Példamutatás parkolásból kezdőknek

2017 május 26
Megosztás
parkoló autó a sétányon

Elvetemült parkolási szokásainkról, járdán és főtéren repesztő eszement kerékpározókról már nem először írunk, de alábbi május 20-án, szombaton délben, a Rákóczi úti sétányon történt eset minden eddigit felülmúl.

Annyi biztos, hogy nem munkanap volt, tehát a városi címerrel ellátott kis céges autó nem hivatalos ügyeket intézett. Szemtanúk szerint az út másik oldalán, valamint az egykori városi mozi parkolójában voltak is üres helyek, a fiatal hölgy mégis inkább a sétányt választotta a megállásához. A sétálók, valamint a kerékpározók, babakocsit toló anyukák megrökönyödtek rajta, majd jobb híján kikerülték. 

A szemtanúk szerint a hölgy fontos ügye az volt, hogy bement az olasz étterem melletti butikba vásárolni. Kétségtelen, ez a hely volt a legközelebb az üzlethez.

Hajrá Kecskemét, Hajrá Magyarország!

A Városüzemeltetési Nonprofit Kft. titkárságról az alábbi észrevételt kaptuk a cikkünkhöz kapcsolódóan:

“A Városüzemeltetési Nonprofit Kft. parkfenntartási divíziója munkatársai munkarendje az időjárási körülmények miatt változhat.

Munkatársaink 21 fővel 2017.05.20-án a 2017. 05. 09-i esőnapot dolgozták le, így a jelzett jármű Társaságunk számára munkanapon tartózkodott a helyszínen.

Érdeklődésemre kollégám elmondta, hogy egy ismerőse végig kísérte az ellenőrzést, a járó-kelő őt láthatta a közeli üzletbe bemenni arra az időre, amíg Ő a munkálatok elvégzését ellenőrizte. Ezt követően munkatársunk a város egyéb területén zajló munkálatokat is ellenőrizte, menetlevele aznapra 44 km megtett utat rögzített.

Így az az állítása a cikknek, hogy egészen biztosan nem munkanapon állt ott a jármű, téves.”

 

Hozzászólások

Történetesen ismerem a fiatal hölgyet. Zsinórban a 11. Munkanapja volt abban az iďőpontban. És bármíly furcsa kedves "újságíró" dolgoznak emberek hétvégén is. Itt a kulcsszó a dolgoznakon van. Én tájékozódnék mielőtt össze-vissza írkálok! A parkolás pedig a munkaköréhez kapcsolódik, hogy 8 óra alatt 10-et tudjon teljesíteni. Szóval tájékozódás, hogy korrekten tájékoztass! Hajrá magyar újságírás, hajrá Magyarország!