Pénteken temetik Dórit Kecskeméten

2014 dec 2
Megosztás
mécsesek a kiskunhalasi baleset helyszínén

Pénteken helyezik örök nyugalomra a tizennyolc éves Dórit, aki kiskunhalas közelében halt meg egy rettenetes balesetben. Felelős még nincs, a vizsgálat folyamatban.Csak kommentháború.

 

Felbolydult a kommenttársadalom a gyönyörű fiatal kecskeméti lány értelmetlen halálával kapcsolatban. Persze, ez a tényen nem változtat, miszerint 2014. november 22-én délután 15 óra 40 perckor, eddig tisztázatlan körülmények között, Kiskunhalas közelében, a Kötönyi úton nagy erővel fának csapódott egy ritka, fehér Toyota sportkocsi, amely az ütközés következtében kigyulladt. 

Az autót vezető 19 éves helyi fiatalember karcolásokkal megúszta a csattanást, a mellette ülő lány viszont életét vesztette. Az autó roncsait látva csodának tűnik, hogy ebből az autóból ép bőrrel kiszállt valaki. A helyszín azóta zarándokhellyé vált, az eset kapcsán több felvilágosító osztályfőnöki óra zajlott már a város középiskoláiban.

A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja, felelős még nincs. A sofőr, G. Viktor első közlése szerint azt mondta, hogy egy őz ugrott ki elé az úton, ezért rántotta el a kormányt. Ezt több, a férfi pártján álló kommentelő is megerősítette. A nyomozás eddigi állása szerint viszont még nem találtak olyan tanúkat, amelyek az őz átszaladását alátámasztották volna. Több kommentelő szerint a fiatal férfi szabályosan, nyolcvan kilométeres sebességgel haladt. A szemtanúk szerint viszont nagyon gyorsan ment a Toyotával. Annyi biztos, alkoholt, illetve más bódító szert nem fogyasztott.

Kerestük az illetékeseket, de egyelőre nem kaptunk hivatalos választ a balesettel kapcsolatban, mivel a szakértői vélemény elkészítése folyamatban van.  Ennek az elkészülte után fogják meghallgatni a Toyotát vezető férfit is, aki ellen vélhetően gondatlansága miatt fognak eljárást indítani és akár gyors eljárásban lezárhatják az ügyet. Az ilyen jellegű esetek többsége így végződik, a büntetési tétel hosszabb időtartamú felfüggesztett fogházbüntetés, illetve vezetéstől való eltiltás.  

A fiatalember egyébként büntetlen előéletű, igaz volt már szabálysértése Kiskunhalason, épp az által használt sportkocsival történő kihágásai miatt.

Édesapja egyébként érintett volt Zuschlag János barátjának, a befolyással üzérkedés büntette miatt jogerősen két és fél év börtönre ítélt Weiszenberger László ellen indult büntetőügyben, mivel szerepelt azon a rejtett kamerás videofelvételen, amelyen Weiszenberger visszaosztós pályázatokhoz toborzott kuncsaftokat. Ráadásul az édesanyja hosszú ideig ügyészként dolgozott Kiskunhalason, ezért várhatón elfogultság okán az eljárást más városba fogják helyezni.

Sz. Dórit pénteken helyezik örök nyugalomra Kecskeméten.

Fotó: Pozsgay Ákos

kapcsolódó anyagok:

http://hirosveny.hu/hirek/gyonyoru-kecskemeti-lany-az-aldozat

http://pestisracok.hu/egy-kozismert-helyi-maffiozo-fia-okozhatta-tragiku...

Hozzászólások

Először is sajnos Dórit nem tudjuk vissza hozni remek ember volt . Viktort meg hagyjátok békén épp élég neki hogy a szerelme meghalt nem kell rátenni még egy lapáttal . Empátiát azért mutasatok mert ez egy nagyon szörnyű dolog. Dorikam pénteken ott leszek végső utadon :(

Olvasgatom itt-ott a kiírásokat kommenteket, de mindenki csak a részvétét nyilvánítsa, persze ez szép emberi dolog, de sokan már kepmutatasbol teszik arról senki sem beszél vagy mond valamit hogy egy ilyen eset után mi értelme van az életnek? Ez most zordnak hidegnek és lelketlennek hangzik tudom, de igazság alapja ennel nagyobb. Különbözőek vagyunk mindannyian, nem vagyunk egyformák se egyenlőek, van aki gyengébb lélekkel jött a világra van aki megedzodott élete során es olyan is van aki erős lelkivilaggal van megáldva. De még a Földön olyan ember nem született aki egy ilyen tehert elbírna cipelni! Persze az idő gyógyít bla bla bla...de aki igazán szerette/ szereti a párját (szerelembol nem pedig megszokásból) akkor ez a személy ezt a terhet sosem teszi le, mindig cipelni fogja és emlékezni fog eleten mindennapjain és akkor a családrólnem beszéltem...hogy őknit éreznek, soha ne tudja meg senki! Nem "kenyerem" a magyarázkodás, de én magamból kiindulva életemet alakítani nem tudnám, az hogy ő nincs már többé én meg vagyok...a semmire, hát köszönöm de, abbol nem kérnék, én mennék utána, oda ahol most ő van! A világ összes kincsét is megkaphatnam se lennék boldog! Nem az élethez kell bátorság hanem az életet eldobni, ha persze van miért, hogy milyen ok kell ehhez, mindenki gondolja végig magába, es aki arra az elhatározásra jut hogy nincs ilyen ok, annak se értelem se érzelem nincs a szívében. De kívánom minden hozzá tartozónak barátnak akik szerették a Dórit hogy Isten a legnagyobb erőt adja Nekik hogy atveszeljek ezt az időszakot, rengeteget imádkozzanak! Ha kértek adatik, ha hisztek beteljesedik. Dóri te meg feltamadsz! Addig hianyodat siratják akik szeretek, és akik szeretnek. Feltámadsz hamarosan.
/Ramiz/