Segíthetünk egy nagyon szerencsétlen sorsú családnak

2018 dec 19
Megosztás

Az elmúlt évek sikeres gyűjtései után, rendhagyó és akár hagyományteremtő módon idén hatodik alkalommal, ismételten jótékonysági-baráti forralt borozásra invitálja Önöket a Védőháló Karitatív Egyesület. 

Itt a várva-várt Karácsony. A nagy készülődés közben álljunk meg egy picit és segítsünk együtt egy olyan családnak akiknek különösen nehéz gondokkal, betegséggel és nélkülözéssel kell megküzdeniük minden nap. 

Egy kétgyermekes családnak gyűjtünk, ahol a legnagyobb baj az, hogy szülők mindketten súlyos betegséggel küzdenek. Az apának, Tibornak sclerosis multiplexe van, de még járóképes, ezért napi 4 órában dolgozik. Sajnos az elmúlt napokat kórházban töltötte. 

Az édesanya betegsége amiotrófiás laterál szklerózis (ALS) egy ritka izomsorvadásos megbetegedés. Gyorsan romlik az állapota, segítség nélkül már nem tud járni, tolószékkel közlekedik. Jövedelmük több, mint a rendszeres gyerekvédelmi támogatáshoz kell, de a megélhetésükhöz nagyon kevés. Nagyszerű emberek, nehéz helyzetükben is ezer mosollyal adnak hálát minden napért. 

A lakást át kell alakítaniuk, hogy akadálymentes legyen, mosogatógép is éppen most adta fel, a hidegben tűzifára is szükség van és ne feledjük: itt a karácsony! 

Tegyük nekik szebbé, és vegyünk le a vállukról néhány gondot!

Szombaton 15-23 óráig várunk mindenkit aki segíteni szeretne Vágódeszkában! 

Cím: 6000 Kecskemét  Széchenyi tér 14.

További információ:

Somogyi Tímea Anna

06 70 881 1833