Szanyival fináléztak a Kormányváltók

2014 ápr 5
Megosztás
Kormányváltók kampányzáró Kecskemét

A Széchenyivárosban zárták a kampányt a kecskeméti Kormányváltók, amelyen Szanyi kapitány vitte a prímet meg persze a Dobos József féle bográcsgulyás. Király tükörbe tud nézni. 

 

Jó hangulatban, felszabadultan telt a Kormányváltó kampányzáró, családi nap Kecskeméten. Voltak gyerekprogramok, meg persze eszem iszom.  Az alaphangot, persze, Szanyi Tibor, a szocialisták elnökségi tagja adta meg.

Véleménye szerint a magyar nemzeti választásoknak az a tétje, hogy Magyarország Európában marad, vagy nem. Leszögezte: nem hagyhatjuk, hogy Orbán Viktor kivezesse az országot az európai nemzetek közösségéből.


Az a bizonyíték arra, hogy Orbán Viktor Ázsiát választja Európa helyett, hogy a lehető legtöbb becsmérlő szót az Európai Közösségről mondta, a lehető legtöbb dicséretet pedig azokról a diktatúrákról és féldiktatúrákról, amelyekhez ő egyébként szívvel és lélekkel csatlakozni akar – fogalmazott a szocialista politikus. Mi, magyar szocialisták "azt üzenjük Orbán Viktornak, hogy nyugodtan mehet keletre, mi maradunk" – tette hozzá.
Az ellenzéki politikus a megjelenteket arra kérte, hogy menjenek el vasárnap szavazni és támogassák a baloldali összefogás jelöltjeit.
Szanyi Tibor, aki egyben a szocialisták európai parlamenti listavezetője, szólt arról is, hogy elindult az EP-választási kampány.
A vasárnapi választásról azt mondta, aki otthon marad, az Orbán Viktor hatalomban maradására szavaz.

Király tükörbe tud nézni

Király József és Laskovics Diána a két Kecskemét-térségi jelölt is szavazásra buzdította a jelenlévőket.

Király elmondta, az utóbbi napok hisztérikus kormánypárti reakcióin és sárdobálásán jót nevetett, mert már nem egy helyi vállalkozó is beszállt a Fideszt támogató kampányba, mintha bárki is megszólította volna őket. Ráadásul olyan dolgokról kezdtek el beszélni és magyarázkodni, amiről soha szó sem esett. A saját kampányukkal kapcsolatban elmondta, tiszta a lelkiismerete, mert sikerült végre áttörni a süket falakat és eljuttatni az emberekhez a valós tényeket arról a szűkebb világról, amelyben élnek és a legjobban kihat a mindennapjaikra.

Hozzátette, mind a vállalkozói évtizedeit, mind a civil munkásságát a felelősség és a tisztesség hatotta át, így van ez most is a képviselői pályáján, igaz, ez sokaknak szokatlan, éppen ezért van itt az ideje a tiszta és hiteles politikának, amelyre úgy érzi, egyre nagyobb az igény.

 
Címke: