Szavazz a legszimpatikusabb csapatra és nyerj!

2018 jan 10
Megosztás
csapatos csapatás

A harminckét versenyben lévő csapattal felénél tart az AIPA Nonprofit Közhasznú Kft. által szervezett 5letből jövő! vállalkozói vetélkedő online fordulója. A csapatok ráadásul - az alapok elsajátítása után - most az egyik legizgalmasabb kihívással, az ötleteléssel néznek szembe, amelynek során össze kell gyűjteniük mindazokat az elképzeléseket, melyeket alkalmasnak tartanak arra, hogy a későbbiekben akár egy teljes céget építsenek fel rájuk. 

Az 5letből jövő! játék egyik nagy előnye, hogy már menet közben is jutalmat kaphatnak mind a résztvevők, mind pedig, akik figyelemmel kísérik a versenyt. A mai nappal útjára indult CSAPATOS CSAPATÁS nevű online nyereményjátékunk, ahol a csapatok mellett most a szavazók is értékes jutalmakat nyerhetnek.

A résztvevőknek nincs más dolga, mint Facebook profiljukkal belépni az otletboljovo.hu/szavazas oldalon és végig böngészni a versenyben lévő csapatok fotóit, majd pedig szavazni a legszimpatikusabb teamre.

A szavazók között január 25-én kisorsolásra kerül 5 darab VOLT napijegy. Ráadásul a legtöbb szavazatot begyüjtőket is szuper fesztiválélményhez juttatják, hiszen a legnépszerűbb csapat tagjai is VOLT belépőket kapnak.

Szavazzatok és csapassátok együtt a csapatokkal nyáron!

Legolvasottabb: 
Hírös city slider ajánló: 
Nem