Szellem Party az iskola melletti parkban

2017 dec 11
Megosztás
droglabor

A Ceglédi Járási Ügyészség bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt emelt vádat négy férfival szemben, akik egy szolnoki lakásban keverték majd árulták a kábító hatású anyagokat.

A bűnügy egyik vádlottja Szolnokon élt egy lakásban. Munkahelye nem volt. Befogadott három hajléktalan férfit, akik a szállásért cserébe az ő utasítása szerint kábító hatású anyagokat kevertek és árultak.

2014 és 2017 ősze közötti időben a lakásban élő férfi AMB-FUBINACA nevű anyagot szerzett be. Társai azt az ő rendelkezése szerint higították, csomagolták. A kiadagolt szert „Szellem Party” feliratú zacskókban a lakás közeli parkban árulták. Az üzletet a vevőkkel előre egyeztetett időpontokban bonyolították. Nem zavarta a vádlottakat az sem, hogy a park mellett iskola és óvoda van.

A Ceglédi Rendőrkapitányság rendőrei 2017 szeptemberében tartottak házkutatást a férfi lakásában és érték tetten a vádlottakat.

A Ceglédi Járási Ügyészség bűnszövetségben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével vádolja a férfiakat, akik közül a cselekményeket szervező vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.