Újra JK!Sportnap a Domb Beachen

2016 júl 12
Megosztás
sportnap KEcskemét

Évről évre jobban várjuk, mert évről évre jobb, nagyobb és színvonalasabb. Július 16-án szombaton immáron a hetedik egész napos Jóképű Klub (JK!) Sportnap lesz a Kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidő Központ strandján. Estétől napkeltéig pedig a sportolást táncra cserélik, a zene persze marad az mindvégig szólni fog.

De mi is az a Jóképű Klub? A csúnya fiúk — akiknek köztudottan van szívük —, már be sem léphetnek Kecskemét leghangulatosabb és legmenőbb sportnapjára? Szó sincs erről, ezt a nevet egy programszervező baráti társaság ötölte ki, hogy mindenki felkapja a fejét és ez már elég volta arra , hogy céljaik felé invitálják az érdeklődőket. Az alapítók (Szabó Csaba, Szalai István, Péter Áron, Szabó Krisztián) ugyanis szerettek volna még többet kihozni magukból meg persze a kecskeméti éjszakai életből, amely hosszú ideje küzd önmaga feltámadásán és egyelőre vesztésre áll. 

Szóval, több mint tíz éve a Jóképű Klub csinált a saját társaságának egy kis beach partyt, aztán egyre több ötlet épült a bulira, majd hét éve előrukkoltak a sportnappal, amely sport és az elektronikus zene szimbiózisáról szól, no meg az egészségmegőrzésről és a tiszta életörömről. A Sportnap tánctere például már a két és fél évvel a dohányzásellenes törvény előtt füstmentes  volt.

Mivel a Jóképű Klub tagjai közül nem egy nappal a hullámokon, éjszak a lemezeken lovagol, kiváló nemzetközi kapcsolatokkal rendelkeznek a DJ-piacon, ezért a JK!Sportnap egyben egy igazi partycsemege is az ínyenceknek.

Szabó Krisztián szerint bár az alapítás óta eltelt már tíz év a Jóképű Klub mit sem veszített eszméiből. A rendezvény filozófiája nem csak intenzív, színes, hanem a magyar partykultúrában egyedülállóan az underground-ra helyezi a hangsúlyt, ezért maga a különlegesség. 

Hozzátette: a mindezek mellett nagyon fontos számukra a jótékonyság. A rendezvény alatt gyűjtődoboz akciót szerveznek, az összegyűlt adományokat pedig spontán kiválasztott karitatív szervezetek között osztják fel.

JK!Sportnap 2016

Domb Beach, Kecskemét

2016. július 16. szombat

NAPPAL (09:00-20:00)

Egész napos dj szettek:

KINCSES (Piano Porno / Gong FM)

KONTINENTS (Galactic Boogie)

DJ SZETT (Galactic Boogie)

DEL SOL (Frisky Radio)

BALAKRISHNAN (Jóképű Klub)

LITTLE FE (Jóképű Klub)

MAPLE DIP (Jóképű Klub)

GERGELYFI

ERRO (dubszerda)

VII. JK!Focikupa

Meghívásos labdarúgó torna. 

V. Decathlon Magyarország Streetball kupa

(a Decathlon sportáruház támogatásával újra streetball kupa). Nevezésedet az alábbi mail címen, Antal Gabinál fogadjuk: gabor83antal@gmail.com

IV. Decathlon Magyarország Strandröpi kupa

Két fős (esetenként plusz cserés), nem csak vegyes csapatok nevezését várjuk, korosztály besorolás nélkül, csapatonként 2.000 Ft-os nevezési díjjal. Hálómagasság 2,2 m. Bíró természetesen lesz! A verseny időtartama a nevező csapatok mennyiségétől függ.

A nevezést mail-ben, vagy a helyszínen aznap 10 óráig is leadhatjátok. A nevezési díjat aznap a helyszínen 10 óráig a Domb Beach stégén, a kijelölt munkatársnál.

Infó és előnevezés: jokepuklubinfo@gmail.com

IV. JK!Bringaszépségverseny 

Hozd ki a keród a rendezvényre, ahol zsűriztetjük és díjazzuk a legjobbakat. A nevezést e-mail-en küldött fotóval vagy a helyszínen 12 óráig tudjuk fogadni. Ha közönségdíjas szavazáson is indulnál vele, nincs más dolgod mint küldeni róla egy fotót mail címünkre, feltöltjük a facebookra, a legtöbb szavazatot elért kapja meg a közönségdíjat. Nyeremények szervezés alatt!

Infó és előnevezés: jokepuklubinfo@gmail.com

III. Domb Beach Dirt Kupa

- www.facebook.com/checkroom

I. JK!Sárkányhajó megmérettetés

Nevezd csapatod a legújabb versenyünkre a sárkányhajó megmérettetésre. Egészen különleges élménnyel gazdagodhatsz, nem mellesleg díjazásban is részesülsz. 20 fős csapatok jelentkezését várjuk! A versenyen való részvételhez előnevezés szükséges. Infó és előnevezés: marcsi.daroczi@gmail.com, +36 30 760 61 93

Egyéb sportolási lehetőségek, bemutatók, kitelepülő egyesületek: 

- Kecskeméti Atlétika és Rugby Club

- Fitness percek

- FLOW mozgás stúdió - joga sziget 

- Holday Flatland Best Trick Contest

- Rally autós kíváncsiskodó

- Csocsó

- Decathlon Magyarország asztalitenisz sziget

- Kerekesszékkel élők wakeboard bemutatója

- Organo Gold Hivatalos oldala - kávés társalgó

- Naés? sziget (Chill & Grill)

Belépő: 1000 HUF | Kapunyitás: 09:00, Zárás: 20.00

6 éves kor alatt a belépés INGYENES!

Csoportos belépő 10fő felett, kizárólag előzetes egyeztetést követően! info@rideco.hu +36704083688

2016. július 16. szombat

ÉJSZAKA (22:00-04:00)

DANDY (TrueSounds)

BALAKRISHNAN (Jóképű Klub)

LITTLE FE (Jóképű Klub)

MAPLE DIP (Jóképű Klub)

Kapunyitás: 22.00, Zárás: 04:00

A hosszú sorban állás elkerülése és a korai zárás érdekében javasoljuk és kérjük, hogy érkezzetek korán!

Helyszín: Domb Beach Strand Kecskemét 

Benkó Zoltán Szabadidő Központ 

Kecskemét, Csabai Géza krt. 7.

www.facebook.com/dombbeach

Belépő: 1500/2000 HUF (éjfél előtt/után)

További infók: 

jokepuklubinfo@gmail.com

www.facebook.com/jokepuklub

A nappali rendezvényre váltott jegyek, éjszakai belépésre nem válthatóak be!