X-faktorosok napja Kecskeméten

2014 jan 31
Megosztás

Egy egész napot töltöttek pénteken Kecskeméten a legutóbbi X-faktor tehetségkutató verseny döntős lányai. Jól érezték magukat, a Wojtylában is nyüzsögtek, jótékonykodtak és ebédeltek.

 

Gong Rádió, Wojtyla Barátság Központ, Menhely az Állatokért Alapítvány - ezek voltak az állomásai Kecskeméten Danics Dóra X-faktor győztesnek, valamint az ezüstérmes Krasznai Tündének. 

A két lányt az ígéretek ellenére nem Geszti Péter kísérte el, hanem Tereh István, az Első Emelet dobosa, Krasznai menedzsere.

A Wojtyla Barátság Központban, mielőtt triumvirátus találkozott volna a gondozottakkal beszéltek az alapító Farkas P. Józseffel és megismerkedtek a központ munkájával. Őszintén meglepődtek a szervezet eredményein és elmondták, mindketten mélyen hívei a jótékonykodásnak. 

Ezt követően az aktivistákat és a gondozottakat szórakoztatták, illetve beszéltek önmagukről.

Danics Dóra elmesélte: nagyon megváltozott az élete, pörgősebb, változatos lett, de lényegében az valósult meg számára, amire mindig is vágyott, vagyis: énekelni, emberek között lenni, jönni-menni és érezni a közönséget. Megtudtuk: jelenleg a saját lemezén dolgozik, rengeteg mondanivalója van. Sajnos ritkán hallható az átlag közönség számára, mert leginkább zártkörű rendezvényekre hívják.

Krasznai Tünde, számára nagyon sok erőt adott a siker, visszatért a rég elvesztett önbizalma és mára nagyon sok kapu nyílt ki előtte. Elmondta: az éneklés az élete, szerelmes a zenébe, szinte minden műfajba és most természetesen tele van tervekkel.

Címke: