Zombor Gábor visszatért Kecskemétre

2015 szep 16
Megosztás
Zombor Gábor Kecskeméten

Gyors, nyílt szavazáson újra Zombor Gábort szavazták meg a Fidesz kecskeméti elnökének. Nem volt ki elvegye tőle, nem is adta volna. Kecskemétért szeretne dolgozni, szeli a tagságot.

 

Zombor Gábor jött, látott és szó nélkül győzött kedden Kecskeméten a helyi Fidesz alapszervezetének elnökválasztó szavazásán, ahol részben az elnökség is megújult.

Zombor egyértelműsítette a tagság előtt, hogy nem bukott meg mint államtitkár, hanem  egészségügyi okokra hivatkozva mondott le. 

Ez viszont Kecskemétnek azt jelenti, hogy többet lesz itthon és újra a városért szeretne dolgozni - jelentette ki. 

Ez az üzenet egyértelmű volt mindenki számára, hogy mostantól nem csak a polgármester asszonyhoz, hanem ő hozzá is lehet menni ügyes-bajos dolgainkkal a várossal kapcsolatban. Kvázi alternatív polgármesterként fog regnálni az elkövetkezendő években. Ennek a végkicsengése pedig nem lehet más, mint hogy pártfőnökként ezzel az áldemokratikus és lehengerlő stílusával sebtében újra jelölteti magát a tagsággal polgármesterjelöltnek, hiszen a Fidesz, mint országgyűlési képviselő már nagy valószínűség szerint nem számít rá az államtitkári leszereplése miatt.

Az este részbe kicserélődött a helyi Fidesz elnöksége is.

Szemereyné Pataki Klaudia, Bogasov István, Sipos László, Nemcsik Mátyás (aki ott sem volt) maradt az elnökségben. Horváth Zsolt, Katonáné Szabó Gabriella viszont kiesett, őket Salacz László és Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester váltotta, utóbbi bekerülése kisebb meglepetés volt a Zombor-pártiak számára.