Május 16-18: CityRocks-KecskemétRocks Fesztivál

2024 feb 19
Megosztás

Biztosan sokan emlékeznek még, amikor 2019-ben 500 rockra éhes zenész dörrentette meg a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontot és környékét. A sikeres rendezvényt követően a szervezőkben szinte azonnal megfogalmazódott egy zenei fesztivállal történő folytatás. Sajnos, mint köztudott, először a világjárvány, majd később a háborúk okozta megszorítások állták útját az esemény megszervezésének.

Szerencsére a rengeteg pozitív visszajelzés, a CityRocks hazai és nemzetközi sikerei újra a hírös városba hozzák a produkciót 2024-ben, mégpedig egy háromnapos fesztivál formájában.

- 2024. május 16 és 18 között sok koncerttel, meglepetéssel, speciális programelemekkel készülünk. Eseményünket végre nem egy napra kell tömörítenünk. Kecskemét több helyszínén is megjelenünk, lesz koncert a belvárosban, 50-60 zenész közreműködésével indítunk Rockkamiont, mely mozgó rock koncerttel járja majd a várost. A CityRocks több száz tagú zenekara egy esti megvilágított látványos flashmobbal készül.

A koncertmenüből: vendégünk lesz az idén 35 éves Tankcsapda, a Road zenekar külön meglepetésekkel itt ünnepli 20 éves jubileumát, jön a Depresszió, a Fish!, a Mobilmánia Vikidál Gyulával kiegészülve, a tribute/cover zenekarok pedig gondoskodnak, hogy az AC/DC, a Rolling Stones, a Black Sabbath, a Guns ’N’

Roses, a Rage Against The Machine legnagyobb slágerei is megdörrenjenek a szabadidőközpont területén.

A fesztiválon természetesen a „hazai” csapatok is fellépnek, így lesz koncertje a KIES-nek és a Nova Prospectnek is.” Kecskemét város támogatásának köszönhetően, a CityRocks korábbi eseményeinek

megfelelően a fesztivál teljes programja belépőjegy nélkül, ingyenesen lesz látogatható! A szervezők remélik, hogy ezen a fesztiválhétvégén ismét a hazai rockzene fővárosává változtathatják Kecskemétet!

A CityRocks Produkció hamarosan nyilvánosságra hozza a fesztivál részletes, teljes programját. A flashmobon résztvevő zenészek számára is napokon belül indítják a jelentkezést.

További információk, részletes program, jelentkezés a www.cityrocks.hu

weboldalon, valamint a közösségi médiában lesznek hamarosan elérhetőek.