Erdei Zsolt Kecskeméten lép újra ringbe

2014 jan 15
Megosztás

Erdei Zsolt hét év kihagyás után folytatja sportkarrierjét. A március 8-i hírös városi bokszgálán lép újra a szorítóba az Európa Bajnoki címért. Ez lesz a búcsúmeccs, ellenfele még nincs.

Erdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok a Symbol Budapest klubban tartott sajtótájékoztatót január 15-én, ahol bejelentették: a 39 éves bokszoló március 8-án, Kecskeméten, a Boksz Világszervezet (WBO) Európa-bajnoki címéért vív mérkőzést. Nagy valószínűség szerint ez lesz Erdei utolsó meccse. A tájékoztatón jelen volt a város részéről Mák Kornél, Kecskemét alpolgármestere, valamint Zámbori Péter, a Hírös Sport Kft. ügyvezetője.

Mák Kornál azt mondta: a jelek szerint Kecskemét a sportban is kezd országosan "nehézsúlyú" lenni.

Kiderült: mindig van visszaút, Erdei részéről az amerikai lehetőség visszamondása nem egy pályafutás végét, hanem egy új út kezdetét jelenti. Bár Erdei Zsolt eddig sem unatkozott, - mivel szakmai vezetésével elindult a fiatal tehetségekkel foglalkozó Madárfészek Akadémia - de most úgy döntött, folytatja ökölvívó-pályafutását. 

Erdei a profik között a WBO-nál félnehézsúlyban, a WBC-nél cirkálósúlyban nyert már világbajnoki övet.

Ellenfelét napokon belül fogják kiválasztani.

A március 8-i, Erdei Zsolt bokszmérkőzését is tartalmazó ökölvívó gálára a jegyeket a tervek szerint elővételben a Kecskeméti Fürdő jegypénztárában, valamint a Jegyed.hu/Ticket Express online felületein (melynek Kecskeméten több személyesen is felkereshető irodája van, pl. az Ibusz a Malom Központban) fogják értékesíteni. A belépők februártól már elérhetők lesznek.

 

Címke: