sport

A kerékpározás nem károsítja a férfiak szexuális egészségét

2018 jan 12
Megosztás
kerékpározás

A kerékpározás nem károsítja a férfiak szexuális egészségét egy új tanulmány szerint, melyben futók, úszók és kerékpárosok adatait hasonlították össze.

A kutatás eredményei ellentmondanak a korábbi tanulmányoknak, melyek szerint a kerékpározás negatívan hat a férfiak szexuális és húgyúti egészségére - írta a BBC hírportálja. A kutatók szerint "az előnyök számosabbak a hátrányoknál", a kerékpáros munkába járás például "felére csökkenti a rák kockázatát".

Mi lett veled Hírös Félmaraton?

2017 okt 6
Megosztás
Hírös Félmaraton

Van egy amatőr sportesemény Kecskeméten, mégpedig a Hírös Félmaraton, amely országos hírűvé nőtte ki magát. Elsősorban azért, mert a különböző korosztályokban induló futók nem utcákon, házak között, hanem a természetben a Benkó Zoltán Szabadidőközpont tavai körül futnak. Hasonlóan népszerű versenyt rendeznek a Kaposvár melletti Deseda mesterséges tó körül, de a hazai, valamint az európai népszerű tavak körül is.

Világbajnok Hölle Martin és a fogathajtó csapat

2017 szep 24
Megosztás
Hölle Martin

Egyéniben is és csapatban is megvédtük világ elsőségünket a németek és a franciák előtt Lipicán (SLO) a ma befejeződött XVII. Kettesfogathajtó Világbajnokságon

HÖLLE Martin (HUN) egyéni világbajnok lett Lipicán (SLO) a német *WARNECK Sebastian és a svájci *SCHENK Beat előtt, a világbajnoki címvédő LÁZÁR Vilmos (HUN) 5., helyen végzett.

HÖLLE Martin (Újhartyán Gyémánt LK)

A Fornetti legénysége nyerte Hírös Sárkányhajó versenyt

2017 szep 6
Megosztás
sárkányhajó verseny Kecskeméten

Szombaton a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidő Központban megrendezett II. Hírös Sárkányhajó Versenyre kecskeméti nagyvállalatok és a Magyar Honvédség csapatai neveztek be.  

Egy csapat 20 főből állt, a versenyen 200m-es távot kellett teljesíteni, és mindig két hajó versenyzett egymással. A csapatok a verseny előtt több alkalommal edzettek, kipróbálták, hogy milyen összeállításban siklik leggyorsabban a hajójuk.

A résztvevő csapatok:

• Adient Kft.

• Sárkányfürdetők (Méta Kft.)

• Thomas and Betts Kft.

• Csillagsárkányok (Mercedes Benz Kft.)

Uszodából kosárlabda akadémia

2017 aug 29
Megosztás
Kecskeméti Kosárlabda Akadémia

Átadták kedden a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia új multifunkcionális sportcsarnokát, amelyet TAO-támogatással és önkormányzati forrásból, 791 millió forint összegű beruházással a régi városi uszoda épületéből alakítottak ki. 

Szavazással segíthetjük a Kecskeméti Spartacus Sportkör pályázatát

2017 júl 9
Megosztás
szavazás

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér pályázatot nyújtott be a Dm - Jótettekkel egy jobb világért programjára. A beérkezett pályázatok közül a zsűri 30-at választott ki, köztük egyedüli kecskemétiként a Spartacust. A kiválasztott 30 pályázatra július 15-ig lehet szavazni, az alábbi linken. A 10 legtöbb szavazatot összegyűjtő szervezet fejenként 500 ezer forint díjazásban részesül.

Zsúfolt lesz Budapest és Balatonfüred a vizes VB alatt

2017 jún 30
Megosztás
vizes vb 2017

70 százalékkal több vendég lesz a fővárosban a vizes VB idején, mint tavaly ilyenkor – derült ki a Szallas.hu friss elemzéséből. Egy éjszaka átlagosan 17 960 forintba kerül, főként az apartmanokra és a háromcsillagos hotelekre van kereslet. A legtöbb vendég Nyíregyházáról és Miskolcról érkezik, a határon túlról pedig lengyel, szlovák és román kirándulók foglaltak szobát a szállásfoglaló portálon. 

Feljutott az NB III-ba a Duna Aszfalt TVSE

2017 jún 18
Megosztás
tiszakécskei szurkolók

Mint ismert, a Duna Aszfalt TVSE június 10-én 1-0-ra győzött a szintén NB III-as célokat dédelgető Balassagyarmati VSE ellen az osztályozó első mérkőzésén. A csapat a hétvégén minimális előnnyel utazott idegenbe, hogy megvívja majd a szezon utolsó csatáját. A visszavágóra nagyon sok tiszakécskei elkísérte a labdarúgókat, a Duna Aszfalt TVSE szurkolói buszt is indított a mérkőzés helyszínére.  E mellett voltak sokan akik maguk szerveztek kisbuszos turnét, illetve telekocsit a mindent eldöntő mérkőzés helyszínére.

Pénteken nagy sportágválasztó Kecskeméten

2017 jún 8
Megosztás
VII. Kecskeméti Nagy sportágválasztó plakátja

Június 9-én hetedik alkalommal rendezik meg a Kecskeméti Nagy Sportágválasztót.

A rendezvény 9 és 16 óra között ingyenesen lesz látogatható a Lánchíd Utcai Általános Iskolában. 

Az előzetes regisztrációk alapján tíz iskolából csaknem 3000 gyermek tölti majd sportolással a napot. 

Oldalak