sport

Feljutott az NB III-ba a Duna Aszfalt TVSE

2017 jún 18
Megosztás
tiszakécskei szurkolók

Mint ismert, a Duna Aszfalt TVSE június 10-én 1-0-ra győzött a szintén NB III-as célokat dédelgető Balassagyarmati VSE ellen az osztályozó első mérkőzésén. A csapat a hétvégén minimális előnnyel utazott idegenbe, hogy megvívja majd a szezon utolsó csatáját. A visszavágóra nagyon sok tiszakécskei elkísérte a labdarúgókat, a Duna Aszfalt TVSE szurkolói buszt is indított a mérkőzés helyszínére.  E mellett voltak sokan akik maguk szerveztek kisbuszos turnét, illetve telekocsit a mindent eldöntő mérkőzés helyszínére.

Pénteken nagy sportágválasztó Kecskeméten

2017 jún 8
Megosztás
VII. Kecskeméti Nagy sportágválasztó plakátja

Június 9-én hetedik alkalommal rendezik meg a Kecskeméti Nagy Sportágválasztót.

A rendezvény 9 és 16 óra között ingyenesen lesz látogatható a Lánchíd Utcai Általános Iskolában. 

Az előzetes regisztrációk alapján tíz iskolából csaknem 3000 gyermek tölti majd sportolással a napot. 

Fogathajtó világbajnokok is az indulók között Mélykúton

2017 május 18
Megosztás
sajtótájékoztató Mélykúton

Öt ország 60 fogathajtója vesz részt 2017. június 1. és 4. között az I. Nemzetközi Fogathajtó Verseny és 55. Magyar Derby Mélykút  nemzetközi fogathajtó versenyen, melynek résztvevője lesz többek között a tizenegyszeres világbajnok Lázár Vilmos, a nyolcszoros világbajnok Lázár Zoltán, valamint a szintén világbajnok ifj.

A hónap utolsó napján újra SZÉP Kihívás

2017 ápr 25
Megosztás
Magyar Kerékpáros Klub Kecskeméti Szervezete

Április 30-án SZÉP Kihívás néven immár harmadik alkalommal szervezi meg teljesítménytúráját a Magyar Kerékpárosklub Kecskeméti Területi szervezete, amely igen gyorsan jelentős népszerűségnek örvend. Több mint kétszáz résztvevő indult el a tavalyi kiírás alkalmával, és már az ideire is összejött 270 nevezés, pedig a feladat nem kicsi, kétszáz kilométert kell egy nap, pontosabban 12 óra alatt letekerni.

Éjszakai Forgatag március utolsó péntekén

2017 már 22
Megosztás
Éjszakai Forgatag Kecskeméten

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér március 31-én rendezi meg a soron következő Éjszakai Forgatagot, melyen a sport mellett szó lesz a hagyományőrzésről is.

19 órától ugyanis a márciusi ifjak előtt tisztelegve a Kiskun Huszár és Honvéd Hagyományőr Egyesület mutatkozik be. Őket Kertész Zoltán követi, aki mesél a hegymászás rejtelmeiről, valamint saját élményeiről, tapasztalatairól.

KSE-ügy: de hol a lóvé?

2017 feb 15
Megosztás
KSe kft. vádlottjai a bíróságon

Egyetlen vádlott sem tett vallomást a KSE ügy tárgyalásán a Szegedi Járásbíróságon, így továbbra is talány, hogy hová tűnt több mint 800 millió forint a kecskeméti önkormányzat sportegyesületek fenntartó cégéből.  A bíróságon ennek okán felolvasták a vádlottaknak a nyomozati szakaszban tett vallomásaikat. 

Mint ismert, az ügyészség vádirata szerint 452 millió forintot utaltak ki a KSE Kft.-ből fiktív számlákon keresztül, valamint mintegy 350 millió forint a felszámolói követelés. 

Bitang erősek a Kecskeméti Sárkányok

2017 feb 9
Megosztás
sárkányhajók küzdelme

Immáron 6. alkalommal rendezte meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség a hagyományos évnyitó Medencés Sárkányhajó Kupáját az Aquaworldben. A tavalyi bajnokság első 16 helyezett csapatát hívták meg a versenyre. A Hírös Kajak-Kenu Sárkányhajó Egyesület csapata tavaly a 15. helyen végzett, és az egy évvel ezelőtti Medencés Sárkányhajó Kupán a 8. helyet szerezte meg.

Itt az év első Éjszakai Forgataga

2017 jan 23
Megosztás
Éjszakai Forgatag Kecskemét

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 2017. január 27-én rendezi az esztendő első Éjszakai Forgatagát.

17 órától a Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat munkatársai várják az érdeklődőket kézműves foglalkozásra.

19 órakor a Kecskeméti Atlétika és Rugby Club rögbi szakosztálya mutatkozik be, majd Tóth Zsuzsa élménybeszámolója következik a Bátor Táborról.

Egy évig nem mehet vízilabda meccsre a hőbörgő szurkoló

2017 jan 11
Megosztás
vízilabda mérkőzés

A Szentendrei Járási Ügyészség garázdaság bűntette miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a férfit, aki hangoskodott és az ellenőrre rontott egy leányfalui vízilabda mérkőzésen. 2016 decemberében Leányfalun vízilabda mérkőzést szerveztek, ahol Leányfalu és Pécs játékosai csaptak össze. A pécsi csapatot a bűnügy gyanúsítottja autóbusszal szállította a meccsre, majd szurkolt a mérkőzésen.

Oldalak