sport

Mi lett veled Hírös Félmaraton?

2017 okt 6
Megosztás
Hírös Félmaraton

Van egy amatőr sportesemény Kecskeméten, mégpedig a Hírös Félmaraton, amely országos hírűvé nőtte ki magát. Elsősorban azért, mert a különböző korosztályokban induló futók nem utcákon, házak között, hanem a természetben a Benkó Zoltán Szabadidőközpont tavai körül futnak. Hasonlóan népszerű versenyt rendeznek a Kaposvár melletti Deseda mesterséges tó körül, de a hazai, valamint az európai népszerű tavak körül is.

Világbajnok Hölle Martin és a fogathajtó csapat

2017 szep 24
Megosztás
Hölle Martin

Egyéniben is és csapatban is megvédtük világ elsőségünket a németek és a franciák előtt Lipicán (SLO) a ma befejeződött XVII. Kettesfogathajtó Világbajnokságon

HÖLLE Martin (HUN) egyéni világbajnok lett Lipicán (SLO) a német *WARNECK Sebastian és a svájci *SCHENK Beat előtt, a világbajnoki címvédő LÁZÁR Vilmos (HUN) 5., helyen végzett.

HÖLLE Martin (Újhartyán Gyémánt LK)

A Fornetti legénysége nyerte Hírös Sárkányhajó versenyt

2017 szep 6
Megosztás
sárkányhajó verseny Kecskeméten

Szombaton a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidő Központban megrendezett II. Hírös Sárkányhajó Versenyre kecskeméti nagyvállalatok és a Magyar Honvédség csapatai neveztek be.  

Egy csapat 20 főből állt, a versenyen 200m-es távot kellett teljesíteni, és mindig két hajó versenyzett egymással. A csapatok a verseny előtt több alkalommal edzettek, kipróbálták, hogy milyen összeállításban siklik leggyorsabban a hajójuk.

A résztvevő csapatok:

• Adient Kft.

• Sárkányfürdetők (Méta Kft.)

• Thomas and Betts Kft.

• Csillagsárkányok (Mercedes Benz Kft.)

Uszodából kosárlabda akadémia

2017 aug 29
Megosztás
Kecskeméti Kosárlabda Akadémia

Átadták kedden a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia új multifunkcionális sportcsarnokát, amelyet TAO-támogatással és önkormányzati forrásból, 791 millió forint összegű beruházással a régi városi uszoda épületéből alakítottak ki. 

Szavazással segíthetjük a Kecskeméti Spartacus Sportkör pályázatát

2017 júl 9
Megosztás
szavazás

A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér pályázatot nyújtott be a Dm - Jótettekkel egy jobb világért programjára. A beérkezett pályázatok közül a zsűri 30-at választott ki, köztük egyedüli kecskemétiként a Spartacust. A kiválasztott 30 pályázatra július 15-ig lehet szavazni, az alábbi linken. A 10 legtöbb szavazatot összegyűjtő szervezet fejenként 500 ezer forint díjazásban részesül.

Zsúfolt lesz Budapest és Balatonfüred a vizes VB alatt

2017 jún 30
Megosztás
vizes vb 2017

70 százalékkal több vendég lesz a fővárosban a vizes VB idején, mint tavaly ilyenkor – derült ki a Szallas.hu friss elemzéséből. Egy éjszaka átlagosan 17 960 forintba kerül, főként az apartmanokra és a háromcsillagos hotelekre van kereslet. A legtöbb vendég Nyíregyházáról és Miskolcról érkezik, a határon túlról pedig lengyel, szlovák és román kirándulók foglaltak szobát a szállásfoglaló portálon. 

Feljutott az NB III-ba a Duna Aszfalt TVSE

2017 jún 18
Megosztás
tiszakécskei szurkolók

Mint ismert, a Duna Aszfalt TVSE június 10-én 1-0-ra győzött a szintén NB III-as célokat dédelgető Balassagyarmati VSE ellen az osztályozó első mérkőzésén. A csapat a hétvégén minimális előnnyel utazott idegenbe, hogy megvívja majd a szezon utolsó csatáját. A visszavágóra nagyon sok tiszakécskei elkísérte a labdarúgókat, a Duna Aszfalt TVSE szurkolói buszt is indított a mérkőzés helyszínére.  E mellett voltak sokan akik maguk szerveztek kisbuszos turnét, illetve telekocsit a mindent eldöntő mérkőzés helyszínére.

Pénteken nagy sportágválasztó Kecskeméten

2017 jún 8
Megosztás
VII. Kecskeméti Nagy sportágválasztó plakátja

Június 9-én hetedik alkalommal rendezik meg a Kecskeméti Nagy Sportágválasztót.

A rendezvény 9 és 16 óra között ingyenesen lesz látogatható a Lánchíd Utcai Általános Iskolában. 

Az előzetes regisztrációk alapján tíz iskolából csaknem 3000 gyermek tölti majd sportolással a napot. 

Fogathajtó világbajnokok is az indulók között Mélykúton

2017 május 18
Megosztás
sajtótájékoztató Mélykúton

Öt ország 60 fogathajtója vesz részt 2017. június 1. és 4. között az I. Nemzetközi Fogathajtó Verseny és 55. Magyar Derby Mélykút  nemzetközi fogathajtó versenyen, melynek résztvevője lesz többek között a tizenegyszeres világbajnok Lázár Vilmos, a nyolcszoros világbajnok Lázár Zoltán, valamint a szintén világbajnok ifj.

Oldalak