Hullanak a fejek a röplabda klubnál

2013 dec 13
Megosztás

Felmondtak Gyurkó Sándor vezetőedzőnek, Kása Róbertnek a Kecskeméti  Röplabda Kft ügyvezetőjének, valamint három játékosnak. A csapatot most Karagics Mátyás irányítja ideiglenesen.

 

A Kecskeméti Röplabda Kft. tulajdonosai egy közleményben tudatták a nyilvánossággal, hogy a múlt heti Kaposvártól elszenvedett megalázó vereség hatására úgy döntöttek, komoly változásokat eszközölnek a Kecskeméti Röplabda Club életében. Ezek a változások egyaránt érintik a csapat tagjait és a vezető edző személyét.

Mivel a tulajdonosok úgy gondolják, hogy a csapatnak szüksége van új impulzusokra, döntésük értelmében azonnali hatállyal felmentették Gyurkó Sándor vezetőedzőt a feladatai ellátása alól. Ezzel azonos időpontban megválni kényszerül a csapat három játékosától is, úgy mint Arsenije Mutapcia, Szabó Tamás, és Szappanos Máté - áll a közleményben.

Megkérdeztük Gyurkó Sándort - akivel a héten edzés közben közölték a menesztését és az elmúlt években a csúcsra vitte a csapatot - ,hogy miként fogadta a döntést. 

- Már a levegőben volt, mondta, de azért fáj, hogy nem engedték befejezni az évet és a megkezdett munkát, hiszen ebben a csapatban benne van az arany, ezért dolgoztunk és remélem ezért fognak dolgozni a jövőben is - mondta. Hozzátette: az viszont meglepett, hogy a jobb eredmények elérése érdekében játékosoknak is felmondtak - tette hozzá, mert ezzel a lépéssel az utódom munkáját hátráltatják, hiszen ez egy összeszokott, nagyszerű csapat volt ez idáig. 

Hangsúlyozta: emelt fővel távoztam és emelt fővel szurkolok majd a Kecskemétnek minden mérkőzésen.

A tulajdonosok egyébként január 1-vel felmondtak Kása Róbert ügyvezetőnek is, aki rengeteg pluszmunkával intézte a club ügyeit, de ez a felmondás nincs benne a közleményben.

A csapat irányítását ideiglenesen Karagics Mátyás végzi. 

Címke: