Megnyílt a kecskeméti tanulásközpont

2013 nov 18
Megosztás

Laptop, projektor, fénymásoló, tanulásszervezők és még sok hasznos eszköz áll a rendelkezésére mindazoknak, akik boldogulni és tanulni vágynak, akár csoportosan is, egész nap.

 

Nyitott Tanulási Központot adtak át Kecskeméten a Kápolna utca 24. szám alatt. Az irodában egész nap ingyenes tanulásra van lehetőség, amelyhez modern oktatási eszközök, számítógépek állnak rendelkezésre. A segítséget minden területen felkészült tanulásszervezők adják, akik akár személyre szabot tanácsokkal is segítik az eligazodni vágyókat. A tanulásközpont minden korosztály számára nyitott.

A személyre szabott tanulási lehetőségek az alábbi programokban indulnak: nyelvi- és számítástechnikai ismeretek, mindennapi pénzügyek, munkavállalói ismeretek, vállalkozási ismeretek, állampolgársági ismeretek, zöldenergia a háztartásokban, egészséges életmód, együtt tanulás otthon a gyermekünkkel, okostelefon és táblagép használata, hatékony önmenedzselés, Artkalauz - találkozás kulturális értékeinkkel, érvényesülés nőként a hétköznapokban.

Címke: