Nem nyitott meg időre a kecskeméti KFC

2014 május 3
Megosztás
Kecskeméti KFC üzlet felirata

A meghirdetett május 2-i időpont ellenére nem nyitott meg az izsáki úti amerikai csirkespecialista, a KFC gyorsétterme. Meg is kapták rendesen az éhesektől. A KFC sem közöl konkrétumot.

 

Óriásplakátok hirdették hetekig, hogy hamarosan jön, itt van és május 2-án nyit a Kentucky Fried Chiken (KFC) a Target Center bejártánál.

Aztán sehol semmi, pedig jöttek rendesen a kis kíváncsi csirkére vágyók. Volt aki bosszúságában üzenetet hagyott a zárva lévő bejárati ajtón, amelyből az is kiderül, volt aki éppen e miatt utazott Kecskemétre.

A gond ott kezdődik, hogy a KFC zárva táblája sem közöl semmi további konkrétumot, csak annyit: nyitás hamarosan.

A kecskeméti KFC építésének a megrendelője a fővárosi székhelyű K-mét Ingatlanforgalmazó és Beruházó Kft. A cégről annyit lehet tudni az Opten adatai szerint, hogy a tulajdonosai külföldön vannak bejegyezve, valamint üzletrésszel rendelkezik benne az MKB Bank Zrt. is. A vállalkozás éves nettó árbevétele az utóbbi években mintegy félmilliárd forintot tett ki.

A cég mellett feltüntette telefonszámon szerettünk volna valakit elérni és megkérdezni a nem-nyitás okáról, de senki sem vette fel, igaz, május 2-a nem volt általános munkanap.

Korábbi KFC-és cikkünket az alábbi linken olvashatja el.

http://hirosveny.hu/hirek/kfc-gyorsetterem-nyilik-az-izsaki-uton

Címke: