70 éves Vados Csaba, a magyar konyha doyenje

2024 jan 29
Megosztás

Mintegy száz egykori és jelenlegi vendég érkezett egy időben a kecskeméti Jász Söröző Club-ba,, hogy egyszerre lepjék meg a tulajdonost, Vados Csabát, aki aznap töltötte be a 70. életévét.

Vados Csaba fogalom a kecskeméti vendáglátásban: húsz évig üzemeltette a széchenyivárosi Gyöngy Presszót, majd csaknem ennyi ideig a Kisbugaci Éttermet.

Utóbbiban akkora vendégköre volt, hogy nem akarták elfogadni a nyugdíjba vonulását, azért Csaba a Jász utcai egykori óvoda helyén nyitott egy klubot a törzsvendégeinek.

Vados Csaba meghatódva vette tudomásul meglepetést. 

A vendégek bíztatták, hogy sokáig maradjon meg még nekik erőben, egészségben és ne térjen le az általa művel gasztronómiai útról.

Vados Csaba megígérte, hogy a hátralévő időre nem fog megváltozni, nem fognak rajta a hamburger és pizzareceptek, marad a hagyományos magyar konyhánál.

Vados Csaba halászléreceptjeiről az alábbi cikkünkben olvashatnak