Állítsa vissza szervezetének öngyógyító képességét!

2016 nov 11
Megosztás
Futó Gábor

A XXI. század legnagyobb kihívása az ember számára, hogy az egyre erősödő környezeti terhelés mellett miként tudja megőrizni az egészségét és visszaállítani szervezetének a természetes öngyógyító képességét.

Sejtjeink regenerálására és a fiatalság megőrzésére SHIGERU UEMURA professzor kifejlesztett egy komplex módszert, az Uemura Method Testsúlycsökkentő Programot, amely a táplálkozás, a folyadékfogyasztási szokások, a légzés, valamint a mozgás és pihenési szokások területével foglakozik az ideális testsúly tartós megtartása érdekében, ötvözve a tradicionális japán gyógyászat és a jelenlegi legmodernebb technológia vívmányait.

Az Uemura Method Testsúlycsökkentő Program során a szervezete megtisztul a méreganyagoktól, erősödik az immunrendszer, nő a vitálenergia és a koncentrációképesség.

Mindez életkortól, nemtől, életviteltől, testalkattól függetlenül, nem szükséges hozzá diéta és megfeszített edzésprogram.

Ha felkeltettük a kíváncsiságát, akkor minderről bővebben hallhat Kecskeméten, a Hotel Három Gúnár Rendezvényházban (Batthyány u. 1-7) november 11-én 15-től 17 óráig.

Az előadás ingyenes!

www.vitafocus.hu