élet a homokon

Frittmann generációk a Kecskeméti Koch Borházban

2017 már 28
Megosztás
Frittmann bórkostoló

Szerencsés neve van a  Frittmann családnak — persze a Koch sem panaszkodhat — mert nem sok híresség szaladgál ilyen bejegyzésű személyi igazolvánnyal, és amikor megkérdezik az utca emberét az ország bármelyik szegletében, akkor azt válaszolja, az egy borász, aki pedig sokat gondolkodik, mert csak kapiskálja hallomásból a nevet, az annyit vág rá, hogy rozé.

A drágább autók tulajdonosai többet szabálytalankodnak

2017 már 28
Megosztás
tahó parkolók

A szemetelés, a követési távolság figyelmen kívül hagyása, a jobbra tartás elmulasztása, illetve az index mellőzése a legjellemzőbb látható szabálytalanságok a hazai autósok szerint, derült ki az Automax által közel 3000 autós körében végzett kutatásból. Mindezek alapján nem meglepő, hogy a válaszadók több mint 40 százaléka úgy látja, a sofőröknek javára válna, ha időközönként újra kellene vizsgázniuk a KRESZ-ből.

Bűnös vadász: indok nélkül lőtte le a francia turista kutyáját

2017 már 20
Megosztás
a francia kutya és gazdája

A megalapozott gyanú szerint egy szalkszentmártoni vadász jogosulatlanul lelőtt egy kutyát.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya állatkínzás vétség és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást  - szabadlábon hagyása mellett - egy 41 éves szalkszentmártoni férfi ellen.

Tisztességtelen szerződési feltételek egy országos ingatlanközvetítő hálózatnál

2017 már 17
Megosztás
ingatlanközvetítés

A Pest Megyei Főügyészség egy ingatlaniroda szerződéseibe foglalt tisztességtelen szerződési feltételek miatt fordult keresettel a Budapest Környéki Törvényszékhez.

Tizenhárom év fegyházra ítélték a kislányát összeszurkáló apát

2017 már 16
Megosztás
Lajosmizsei szurkáló előzetesben

Jogerősen 13 év fegyházra ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a lajosmizsei férfit, aki másfél éves kislányát úgy összeszurkálta, hogy a gyermek életét csak műtéttel tudták megmenteni. Ezzel helyben hagyta a Kecskeméti Törvényszék első fok ítéletét

Az ítélet indoklásakor elhangzott: a Kecskeméti Törvényszék kellő alapossággal tárta fel a bűnösségi körülményeket, megalapozott ítéletet hozott, és a kiszabott büntetés is arányos az elkövetett cselekmény súlyával, valamint a vádlott társadalomra veszélyességével. 

Nőnapi telt házas borest a Kecskeméti Koch Borházban

2017 már 13
Megosztás
Mészáros Péter és Koch Csaba

Kettős ünnep volt március 8-án a kecskeméti Koch Borház nőnapi estjén, hiszen a patinás szekszárdi borok mellett két jó képű borász, Mészáros Pál tulajdonos fia, Mészáros Péter, valamint a házigazda, Koch Csaba kínálgatta a borokat a hölgyekkel teli közönségnek.

740 ellenőrzöttből 10-en vezettek ittasan a hétvégén

2017 már 12
Megosztás
ellenőrzés Kecskemét belvárosában

A balesetek megelőzése és a jogsértések felfedése, illetve visszaszorítása érdekében minden gépjárművezetőt ellenőriztek a Bács-Kiskun megyei rendőrök, Kecskeméten pedig a szórakozóhelyeket is megszállták. Kecskeméten a kiskörútról minden autót betereltek a Centrum parkolójába. Nem vészes az ittas vezetők aránya, mert a megyei razziasorozat eredményeként mindössze tíz ittas vezetőt lepleztek le.

Koch és Szentpéteri aranyérmes az Országos Syngenta Borversenyen

2017 már 10
Megosztás
syngenta országos borverseny díjazottai

Nagyaranyat kapott a Bács-Kiskun megyei Szentpéteri Borpince és Koch Csaba egy-egy bora az Országos Syngenta Borversenyen. A Kecskeméti Koch Borház törzsvendégei  Koch Borászat, valamint a Schieber Pincészet is több elismerést kapott.

Oldalak