Az Együtt a demokratikus nyilvánosságért

2014 szep 3
Megosztás
Szigetvári Viktor Kecskeméten

Tisztességes helyi nyilvánosság megteremtése a célunk - mondta Szigetvári Viktor az Együtt-PM társelnöke kedden este Kecskeméten, amelyen bemutatták a párt városi képviselő-jelöltjeit. 

 

Az Együtt-PM többek között azt szeretné elérni, hogy a törvényi kötelezettségen túl is nyilvánosak legyenek az önkormányzatok szerződései, hiszen ezen a területen nemzetbiztonsági okokról nem beszélhetünk, a tapasztalatuk ugyanis az, hogy  általában, haverok, ismerősök, rokonok kaptak busás szerződéseket az önkormányzatoktól ezért ezeknek a tényeknek nyilvánosságra a kell kerülniük - mondta Szigetvári Viktor. 

Kijelentette: a párt Hugyecz Zoltán független polgármester-jelöltet támogatja, mert a városprogramjuk sokban egyezik. Hozzátette: kilenc egyéni jelöltjük indul a választásokon, a többiben nem, illetve koordináltan indulnak a DK-val.

Elhangzott: az Együtt-a Korszakváltók Pártja olyan városi képviselő-testületet szeretne Kecskeméten, amely mindenkit partnernek tekint, aki tenni képes és akar a város fejlődéséért, az itt lakó polgárok életminőségének javításáért. Továbbá garanciát vállal azért, hogy a közgyűlés döntései mindenki számára átlátható módon, az érintett polgárok, szakmai és civil szervezetek véleményének figyelembe vételével szülessenek meg. Épít a hagyományokra, a meglévő értékekre, de kritikusan viszonyul minden a város számára előnytelen döntéshez, és haladéktalanul fel kíván lépni azok hátrányos következményeivel szemben.

A párt jelöltjei a következők:

1. vk: Sümeghi Lászlóné, 3. vk Kiss Tiborné, 5. vk Szántó Gábor, 6. vk: Dr. Károlyi Zoltán, 7.  vk Lázár József, 10.  vk: Mogyorósi István, 11. vk: Hortobágyi István, 13. vk: Csörsz Irén Tünde, 15. vk Zombori Mátyás