város

Nyílt nap a BÁCSVÍZ Zrt.-nél a Víz Világnapja alkalmából

2017 már 23
Megosztás
Víz Viágnapja

A BÁCSVÍZ Zrt. több mint két évtizede, 1994 óta rendez nyílt napot a Víz Világnapja, azaz március huszonkettedike alkalmából. Az idei kecskeméti programon több mint ezren vettek részt a cég Izsáki úti és Mártírok úti telephelyein. Emellett nyílt napot tartottak a BÁCSVÍZ ellátási területéhez tartozó tassi, lajosmizsei, kiskunfélegyházi és tiszakécskei telepeken is.

Reggeli, vagy ebéd és zártkörű rendezvények igényes környezetben

2017 már 21
Megosztás
Veyron ebédlő és rendezvényház

Volt egyszer egy Géniusz Étterem és Kávéház, számoltunk be róla a napokban. Kétségtelen, a hely, a környezet megváltozott, de a tudás, a tapasztalat, a szív, a hangulat, amely az egykori vendéglátóhely szolgáltatásait jellemezte nem veszett, nem is veszhetett el, csak átalakult: jobb és minőségibb lett a maga műfajában.

Március végétől újra kisállatvásárok a kecskeméti zsibpiacon

2017 már 21
Megosztás
kisállatvásár

A kellemesebb, tavaszi idő beköszöntével, március 25-től újra kisállatvásárokat rendez az Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet havonta egy alkalommal, szombati napon, Kecskemét közkedvelt használtcikk piacán: a Szent László körúti vásártéren, a Gokart pálya melletti területen.

Bűnös vadász: indok nélkül lőtte le a francia turista kutyáját

2017 már 20
Megosztás
a francia kutya és gazdája

A megalapozott gyanú szerint egy szalkszentmártoni vadász jogosulatlanul lelőtt egy kutyát.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya állatkínzás vétség és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást  - szabadlábon hagyása mellett - egy 41 éves szalkszentmártoni férfi ellen.

740 ellenőrzöttből 10-en vezettek ittasan a hétvégén

2017 már 12
Megosztás
ellenőrzés Kecskemét belvárosában

A balesetek megelőzése és a jogsértések felfedése, illetve visszaszorítása érdekében minden gépjárművezetőt ellenőriztek a Bács-Kiskun megyei rendőrök, Kecskeméten pedig a szórakozóhelyeket is megszállták. Kecskeméten a kiskörútról minden autót betereltek a Centrum parkolójába. Nem vészes az ittas vezetők aránya, mert a megyei razziasorozat eredményeként mindössze tíz ittas vezetőt lepleztek le.

Szombatonként ismét kenyérsütés a kecskeméti piacon

2017 már 7
Megosztás
pékmester

Nemcsak látványosság lesz, de a hétvégén piacolók számára újabb szolgáltatást nyújt, hogy szombati napokon ismét kemencében süti a kenyeret a Kecskeméti Piaccsarnok külső – kút melletti - helyszínén Király Roland pékmester.

Négy ittas sofőr, két sérüléses baleset a hétvégén

2017 már 6
Megosztás
balesetes motorkerékpár

Az elmúlt 24 órában nyolc közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Négy gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.  

Kecskeméten bálozott a hazai bal oldal krémje

2017 már 5
Megosztás
szocialisták Kecskeméten

Rangos bálak zajlottak mindig Kecskeméten. Az idei év báli szezonját a Szegfű Bál zárta, amelyen egyben a közelgő nőnap alkalmából a hölgyeket is köszöntötték. A rendezvényen jelen voltak a haza bal oldal vezetői, többek között: Molnár Gyula, az MSZP elnöke, Szanyi Tibor, Európa Parlamenti Képviselő, Harangozó Tamás, országgyűlési képviselő.

A Három Gúnár Rendezvényházban rendezett bálat Király József az MSZP Bács-Kiskun Megyei elnöke, a párt elnökségi tagja, valamint Dobos József, a kecskeméti alapszervezet vezetője nyitotta meg.

Oldalak