A BÁCSVÍZ nyerte az Országos Ügyfélszolgálati Versenyt

2023 okt 23
Megosztás

Sopronban rendezték meg október 17-19. között a XVII. Országos Ügyfélszolgálati Versenyt és Értékesítési Konferenciát.  A BÁCSVÍZ Zrt. csapata kiválóan szerepelt a megmérettetésen: az ügyfélszolgálatos hölgyek az első helyet szerezték meg.

Az idei verseny szervezője a tavalyi győztes, a mosonmagyaróvári székhelyű AQUA Szolgáltató Kft. és a Magyar Víziközmű Szövetség (MaVíz) volt. Az ország minden részéről összesen tizenhét csapat vett részt a rendezvényen. A BÁCSVÍZ Zrt.-t Holló Sándorné, Horváthné Miklós Anita és Tímár Zoltánné képviselték, póttagként pedig Farkas-Katona Csilla segítette a közös munkát.

A BÁCSVÍZ munkatársai remek teljesítményt nyújtottak, 261 pontot szerezve, imponáló magabiztossággal szerezték meg az első helyet, majdnem 30 ponttal megelőzve a második helyen végző Alföldvíz Zrt. és a harmadik DMRV Zrt. csapatát.

Külön kiemelendő, hogy a szakmai teszt kitöltésében és a szituációs gyakorlat végrehajtásában is a BÁCSVÍZ-esek voltak a legeredményesebbek. A szakmai teszt esetében az elérhető 100 pontból ők érték el az összes csapat közül a legtöbbet, 90-et. A szituációs gyakorlat képzeletbeli előzményeként a szolgáltató füstgenerátorral ellenőrizte, hogy az adott felhasználási helyen a csapadékvíz elvezetés szabályos-e vagy sem. Az ellenőrzés szabálytalanságot állapított meg, amiről a szituációs gyakorlat során kellett tájékoztatni az ügyfelet. A feladat végrehajtásáért Holló Sándorné 96 pontot kapott, ennél többet senkinek sem sikerült elérnie.

Ezzel a nagyszerű eredménnyel a BÁCSVÍZ Zrt. a következő évi – 2024-es – ügyfélszolgálati verseny megrendezésére is lehetőséget kapott.

Nagy Edit, a MaVíz főtitkára, Haász Edit, az AQUA Kft. ügyvezető helyettese, Holló Sándorné, Tímár Zoltánné és Horváthné Miklós Anita csapattagok, Kurdi Viktor a MaVíz elnöke, a BÁCSVÍZ Zrt. elnök-vezérigazgatója