Balesetet biztosítottak a Kecskeméti Városrendészek

2023 okt 12
Megosztás

A Kecskeméti Városrendészet közterület-felügyelői október 10-én, napközben, a város belterületén gépkocsizó járőrszolgálatot láttak el. Egy régóta üzemképtelen gépjármű elszállítását követően egy másik helyszínre tartottak, amikor a Mindszenti körút és a Kiskunfélegyházi út kereszteződéséhez értek. Itt szembesültek azzal, hogy az ideérkezésük előtti percekben a kereszteződésben közlekedési baleset történt. Egy személyautó és egy kistehergépkocsi ütközött, A személyautót vezető idős hölgy megsérült és a járműbe szorult.

A városrendészek haladéktalanul megkezdték a helyszíni intézkedéseket, a jelenlevőktől villámgyorsan tájékozódtak a baleset körülményeiről, a sérült idős gépkocsivezetőt elsősegélyben részesítették, a helyszínt biztosították a mentők, illetve a műszaki mentést végző tűzoltók gyors kiérkezéséig. A helyszíni feladatokat rutinosan megosztva az időközben a baleset miatt megnövekedett forgalom irányítására is sor került. A balesetben részes gépkocsik műszaki mentését, a sérült kiemelését és elszállítását követően a helyszínt átadták az időközben kiérkező rendőröknek.  

A balesetet és a helyszínen történteket a Kecskemét Közbiztonságáért Közalapítvány tulajdonában lévő térfigyelő kamerák rögzítették.