Bodrozsán fantomjai

2022 már 16
Megosztás

“A pártban jeleztem azt is, hogy mert Bodrozsán Alexandra  visszatetsző és képviselőhöz méltatlan magatartásai, viselkedései nem vállalhatóak fel egyetlen normális közösségben sem, e miatt, tiltakozásképpen  a párton belül minden pozíciómból visszaléptem!” - írta Vancsura István, a Momentum kecskeméti önkormányzati képviselője múlt év végén a párt országos elnökségének, mert a kecskeméti alapszervezet vezérkara nem reagált a panaszaira, észrevételeire, Bodrozsán Alexandra, a párt- és frakciótársa pedig immáron több mint egy éve nem szól hozzá.

Hozzátette: kilépéséhez a képviselő asszony és néhány klikkbe tömörült helyi társa, akik vállalhatatlanok egy politikai közösségben, elmúlt időszakbéli politikai ámokfutása, kiszivárogtatásai, jogsértései, a helyi ötpárti szövetségi munkát több esetben semmibe vevő, visszatetsző, emberileg és politikailag is súlyosan elmarasztaló viselkedései és cselekményei vezettek.

A párt észrevételire érdemben nem reagált.

De mik is vezették Vancsura István ehhez a döntéséhez, majd későbbi kilépéséhez a pártból?

Az egyik az volt, hogy Bodrozsán Alexandra és köre “közrejátszott abban, hogy a 2-es számú országgyűlési választókerülethez tartozó vidéki településeken (Ballószög, Helvécia, Szentkirály, Tiszakécske, Városföld) nem biztosították a személyes szavazás lehetőségét az embereknek, miközben a választók 85 % papíron szavazott.

“Ezzel súlyosan sérült a választás tisztasága, a választásra jogosultak egyenlőségének biztosítása, amely egy demokratikus jogállamban megengedhetetlen és a fair és tisztességes eljárás is megköveteli az új választás kiírását” - áll az Országos Előválasztási  Bizottsághoz érkezett beadványban, amelyben a Bács-Kiskun Megyei 2-es számú egyéni választókerületben az előválasztás eredményének megsemmisítését, valamint új választások kiírását indítványozta Vancsura István.

Hozzátéve: Ilyen körülmények között az előválasztás eredménye nem tekinthető sem legitimnek, sem hitelesnek, sem a jelöltje eredményesen megválasztottnak.

Persze, ez Bodrozsánnak és körének nem aggodalmat, hanem örömujjongást jelentett a pártban, a képviselőjelölt kisasszony röviden és tömören meg is jegyzi ezt, mondván: “ jó, ez kurva jó, nem mentek át a kistelepülések.”

 

A nehezén így már túl vannak, majd ezt a területet az apa viszi a kezébe egyszem lányáért.

 

Lejáratás és önbizalom

A másik ilyen döntő körülmény az internetes közösségi felületek, amelyben a kecskeméti momentumosok uralták a terepet és lényegében a virtuális terepen nyerték meg az előválasztást, amelyen Bodrozsán Alexandra 2798 szavazattal 54,11%-ot, Király József pedig 2373 szavazattal 45,89 % -ot ért el. Vagyis, újpestiesen szólva, a meccs mindvégig nem volt lefutva, de Bodrozsán nem lett volna sikeres legénybúcsú szervező, ha nem fordította volna ezt a szoros meccset a javára.

A virtuális térben ugyanis a fiatalok jól csűrnek csavarnak.

Első lépésként elindították a suttogó korrupciós propagandát Király ellen.

 

Aztán erre még rádobtak egy lapáttal azzal, hogy Király összejátszik a Fidesszel.

 

Ez után jött az önbizalom kártya, miszerint ha most lennének a választások, akkor Bodrozsán magasan nyerne.

 

 

Valószínűleg nem jöttek úgy a számok, mint azt az önbizalomkártya mutatta, ezért szükség volt olyan oldalakra és kommentelőkre, akik segítették a kampányát, igaz e mögött szintén ő és elvtársai álltak. Kamuprofil ügyben meg is kezdődik az esti köregyeztetés.

Persze, volt, aki későn ébredt és nem tudta melyik poszt, vagy szöveg alá kell tennie az ikszet, de az elvtársak kisegítették.

Aztán persze Kovács Feri kommentel is, ahogy kell.

 

De kis is az a Kovács Feri, a lelkes kecskeméti Momentumos?

A Momentumosok nem mentek messze kamufejet találni Kovács Ferihez, pedig kicsi az a világháló. Kovács Feri arca ugyanis Ausztriában él, író és környezetvédő.

A másik lekes Bodrozsán Rajongó és védelmező Daru Péter.

Akinek viszont a szülőföldje Brazília és az eredeti neve: Leonardo Panatto Roveri

Valóban ilyen országgyűlési jelöltet jelöltet  akar továbbra is támogatni a Momentum Mozgalom Párt Elnöksége? -tette fel a kérdés Vancsura István, amire a választ egyedül neki kellett megadnia, mert a pártból senki sem válaszolt rá. A válasza az alábbi volt:

Bodrozsán Alexandra kétséget kizáróan és bizonyítottan méltatlanná vált az országgyűlési képviselői jelöltségre.

Véleményével egyedül maradt a pártban, majd elüldözték.